Backstage
2021-02-10

Siklósi Örsre emlékeznek Debrecenben is

A fiatalon elhunyt énekesnek Debrecenben is sok tisztelője van.

Pénteken a Roncs előtt az AWS énekesére emlékeznek. Február 12-én 14:00-tól 19:00-ig várják azokat akik le szeretnék róni a tiszteletüket. A részleteket az esemény szervezője, Lukács Petra mondta el a demedia.hu -nak. .

 

Mi a legfontosabb üzeneted azok számára, akik ott lesznek pénteken délután?

A Roncsbár előtt várjuk azokat a rajongókat, ismerősöket akik szeretnének valamilyen formában elbúcsúzni és megemlékezni Örsről. A járványhelyzet miatt a szabályok betartására is szigorúan figyelünk: az érkezőket meg fogjuk kérni, hogy mindenképp viseljék a maszkot, és törekedjenek a távolságtartásra, ne tömörüljenek és a lehető legminimálisabb időt kihasználva próbálják meg kifejezni a tiszteletüket.

 

Lesz-e beszéd vagy csendes megemlékezés lesz, virágokkal, gyertyákkal?

A menetrend egyedül az időpont, amit sajnos nem tudunk úgy megoldani, mint Budapesten az Akvárium Klubnál, nálunk csak egy délután lesz lehetőség megemlékezni a helyszínen. Ezúton is hálás vagyok a Roncsbár csapatának, akik a helyet biztosítják. Úgy gondolom, hogy ebben a helyzetben nincs szükség beszédre, ezért hivatalosan ezzel nem is készülünk, de biztos vagyok benne, hogy az emberek egymás között fognak mesélni történeteket Örsről. A csendes megemlékezés sokkal meghittebb. Természetesen várjuk a közös képeket, gyertyákat, virágokat vagy igazából bármit, amit úgy gondolnak a rajongók, hogy segít a búcsúzásban.

Úgy tudom jól ismerted Örsöt?

Szerencsés vagyok, hogy közvetlenül ismerhettem. Többször dolgoztunk együtt, és rengeteget beszélgettünk és találkoztunk a magánéletben is. Sokat köszönhetek neki, rengeteg dologban segített nekem. Az, hogy ez megtörtént mint mindenkit, engem is nagyon hirtelen érintett és földhöz vágott. Senki se számított rá. A halála napjának délelőttjén még a feleségével beszéltünk pár szót, majd szombat hajnalban kaptam a hírt, hogy Örs elment. Még most sem tudnám pontosan megfogalmazni, hogy mit is érzek. Örs egy csupaszív, kedves és okos ember volt, akit minden túlzás nélkül mindenki szeretett. Halálával egy kicsit kevesebb lett mindenki, aki ismerte.

 

Pénteken kezdik utalni a 13. havi nyugdíj egy heti részét

Békéscsaba három Munkácsy-szoborral is gazdagodik

Váradi Ferenc

Szerző
Hasonló cikkek