Backstage
2023-07-22

Egy színpadon Azahriah és a Tankcsapda – dupla teltház a Campuson

Hatalmas volt az érdeklődés a Campus fesztivál pénteki, harmadik napján, ugyanis egy színpadon és egymás után lépett fel az ország két legnépszerűbb előadója és zenekara, akik kétszer töltötték meg a küzdőteret.

Pénteken is a szórakozásé volt a főszerep a debreceni Campus fesztiválon, ahol már kora délután elkezdődtek a programok. A Vad Fruttik nyitotta a nagyszínpad zenei programját, ahol Juhász Előd, az egykori Zenebutik műsorvezetője is feltűnt, ugyanis előtte lett vége Radnai Péter , Az első influenszerek című beszélgetős műsorának. A szervezők igyekeztek olyan programokat is szervezni, ahol megismerhetik a fiatalok nem csak a jelen, hanem a múlt legendáit is. Olyan erősre sikerült a pénteki nap, hogy sold out lett és csak a távozók arányában lehetett újabb belépőhöz jutni.

Nem volt kérdés, mely zenekarok miatt érkeztek a legtöbben, hiszen már délután egyre több Tankcsapda és Azahriah pólós fesztiválozóval lehetett találkozni. Azahriah kora este lépett fel és a színpad előtti területen nem lehetett egy tűt sem leejteni, de a fesztiválon kívül is rengetegen gyűltek össze, hogy hallgassák a koncertet a Campus melletti Pallagi úton, ahol komoly fennakadásokat eredményezett a hazai tinisztár fellépése.

Azahriah koncertje után a rockzene hazai nagykövetei léptek színpadra, és a Tankcsapdára a nézőtér ismét megtelt, de teljesen kicserélődött, mondhatni dupla teltház volt a pénteki napon a nagyszínpadnál. A rockcsempészek bulija után az electro swing nagyágyúja, Parov Stelar lépett fel, ami ismét közönségcserével járt. Az osztrák csapat koncertjét az eső sem tudta legyőzni, fergeteges hangulatot varázsoltak a Nagyerdőbe.

Az éjszaka sem telt eseménytelenül olyan előadók mozgatták meg a tömeget, mint a Krúbi, az Analog Balaton, Dzsúdló vagy az Ossian. A különböző stílusok rajongói barátságban megférnek egymás mellett.

Szombaton sem lesz hiány nagy nevekben, hiszen többek között jön Majka, a francia ZAZ, illetve fellép a Blahalouisiana, a Carson Coma, a Beton.Hofi, de itt lesz Bródy János is, Deák Bill Gyula, valamint Korda György és Balázs Klári visz el minket a reptérre.  

Fotók: Campus fesztivál Facebook

Csak amit vártunk

Budapestre jön a Coldplay

DEmedia.hu

Szerző
Hasonló cikkek