Sport
2024-03-16

A Zalaegerszeget fogadja vasárnap 12.30-tól a Loki.

A DVSC 122. születésnapja alkalmából a találkozó előtt családi napot szerveznek, amelyre szeretettel várnak mindenkit 10 órától a Nagyerdei Stadionhoz!

A találkozóról Srdjan Blagojevic vezetőedző nyilatkozott.

– Mentálisan nehéz és megterhelő mérkőzés lesz, hisz tudjuk, hogy szükségünk van a három pontra és mindent meg kell tennünk ennek megszerzéséért. Viszont azzal is tisztában vagyunk, hogy ez nem lesz olyan egyszerű, mivel a Zalaegerszegnek is megvan a kvalitása, nagyon sok találkozót nyert az utóbbi időszakban. Magas kvalitású játékosai vannak, főleg csatárposzton, mint amilyen Mance, Croizet és Gruber, akik bármelyik csapatra veszélyt jelenthetnek. Tudjuk, hogy mi vagyunk az esélyesek és mindenki győzelmet vár el tőlünk.

Mindent megteszünk annak érdekében, hogy boldoggá tegyük a szurkolóinkat. A klub születésnapja még egy ok arra, hogy jó eredményt érjünk el. Szeretnék minden szurkolót arra kérni, hogy jöjjön ki a stadionba, ne maradjon otthon, hanem élőben buzdítsa a csapatot és ünnepeljük együtt a Loki születésnapját. Szükségünk van a segítségre és a biztatásra. Valamint arra szeretném kérni a szurkolóinkat, hogy legyenek türelmesek, a jó és a rossz pillanatokban is támogassák a csapatot, és higgyék el azt, hogy minden tőlünk telhetőt megteszünk a célunk érdekében – mondta a DVSC trénere.

dvsc.hu

TikTok-törvény

Bárány duplájával nyertük a derbit

DEmedia.hu

Szerző
Hasonló cikkek