Sport
2021-02-26

Csapatkapitányunk ismét bekerült a válogatottba

Turzó József együttese Izraellel játszik két Eb-selejtezőt.

A magyar férfi futsalválogatott szeme előtt az Eb-kvalifikáció lebeg. Turzó József legénysége az Izrael elleni két mérkőzésen léphet nagyot a célja felé. A szövetségi kapitány 17 fős keretébe újra bekerült a DEAC csapatkapitánya, Szentes-Bíró Tamás.

“Nagyon örülök, hogy a mester ismét számít rám. Nem lehet hozzászokni a meghívóhoz, mindig óriási boldogságot okoz a hír, a címeres mezben már edzeni is pozitív impulzust jelent. Úgy érzem, mindenkivel egyre jobb viszonyt ápolok, szerencsére befogadott a társaság. Rutai Balázs hozzám hasonlóan szegedi kötődésű, vele régóta barátok vagyunk. Amennyiben valóban ki akarunk jutni az Európa-bajnokságra, hat pontot kell szereznünk az izraeliek ellen. Mondhatjuk, hogy kötelező győzelmek előtt állunk, bár gyakran ezek a legnehezebbek. Amikor a fehéroroszokra készültünk, láttunk pár felvételt Izraelről. Kiderült, hogy nem egy gyenge csapat, Fehéroroszország sem könnyen múlta felül. Bízom benne, hogy legalább egyszer bekerülök a meccskeretbe, ezért fogok hajtani. Ma közös vacsorán veszünk részt, szombaton pedig belevágunk a munkába. A programban az edzések mellett sok videózás és koronavírus-teszt is szerepel” – nyilatkozta Szentes-Bíró.

Együttesünk két fordulót követően három ponttal rendelkezik a csoportjában. A nyitányon Kazahsztánban 5-0-s vereséget szenvedtünk, majd a második fordulóban a fehéroroszokat 2-1-re vertük.

A mieink menetrendje:

Magyarország-Izrael
2021. 03. 03. (13.30), Sterbinszky Amália Csarnok

Izrael-Magyarország
2021. 03. 10., Rishon Lezion

 

 

 

deac.hu

Március 12-ig lehet nevezni a Magyarország étele 2021 szakácsversenyre

Mit vár a tavasztól Spitzer Gyöngyi

Gyönyörű Tamara

Szerző
Hasonló cikkek