Sport
2024-02-08

Csatárral bővült a DEAC labdarúgócsapata

A DEAC labdarúgócsapata Tóth Dániellel erősítette meg támadósorát.

Reményeink szerint gólerős játékot mutat majd a tavaszi szezonban a Debreceni Egyetem együttese az NB III Északkeleti csoportjában, annak érdekében, hogy ez megvalósuljon, egy frissen igazolt futballista lehet a segítségünkre. A vezetőség szeretné hatékonyabbá tenni a gárda támadójátékát, ezért keresett egy olyan rutinos játékost, aki feltalálja magát a kapu előtt. Emellett ismeri a társaságot, tehermentesítheti a fiatalokat, segíthet a fejlődésükben és szorgalmával jó példát mutathat nekik. Így került a klubhoz a 29 éves Tóth Dániel, aki Békéscsabán nevelkedett, legutóbb pedig a szintén a harmadosztályban szereplő Hódmezővásárhelyben szerepelt.

– Nyáron vettük fel a kapcsolatot a DEAC-cal, azonban akkor még otthon szerettem volna maradni, így meghiúsult a szerződés. Az őszi idény végén viszont jeleztem, hogy szeretnék Debrecenben futballozni. A vezetőedző, Urbin Péter korábban három klubnál is volt csapattársam, ezért jól ismerjük egymást, ahogyan a csapat több rutinos játékosával is. Örülök, hogy itt lehetek az egyetemi klubnál – nyilatkozta az aláírás után a támadó.

Tóth Dániel bizakodva tekint a cívisvárosi szereplése elé.

– Nem ismeretlen előttem a csapat játéka, és a társak is nagyon szimpatikusak számomra, nagyon közvetlenül fogadtak. Jó képességű a gárda, ebből adódóan bizakodó vagyok és hiszem, hogy jó eredményeket érünk el tavasszal. Reményeim szerint a szezon végén ott lehetünk a dobogón, aztán pedig akár merészebb álmaink is lehetnek. Természetesen tőlem azt várják, hogy ehhez gólokkal, gólpasszokkal járuljak hozzá – fogalmazott a jobblábas játékos.

Közlekedési rend a DVSC-FTC mérkőzés idején

Loki, foci, stb. a Sportszervizben

deac.hu

Szerző
Hasonló cikkek