Sport
2023-12-14

Ismét focitorna a Hódosban

A hagyományos két ünnep közötti focitorna újra megtölti nézőkkel és kispályás labdarúgókkal a Hódost.

A karácsonyi halászlé, bejgli és ajándékok után, december 27-én, 28-án és 29-én a labdáé lesz a főszerep a városi sportcsarnokban, a Baromfiudvar-STB Kupán. Hosszú évek óta nagyon várt esemény a labdarúgás szerelmeseinek ez a torna, hiszen az ország legjobb kispályás csapatai - szám szerint 24 gárda - küzdenek meg a végső győzelemért.
A volt válogatott labdarúgók mellett, zseniális futsal játékosok, a legtechnikásabb kispályás spílerek, Socca válogatottak is pályára lépnek. A debreceniek legnagyobb örömére pedig a volt Loki csatárduó, a két legenda, Kerekes Zsombor és Igor Bogdanovic is újra rémisztgeti majd a kapusokat.

Itt lesz többek között a debreceni Fékcentrum, a Sunland Last Dance, a Hedge Hair, a Hungarotarg, a túrkevei Viktor Security, a nyíregyházi Jomashop.hu, a budapesti Mad Dogs, a miskolci Flotal FC, a balmazújvárosi Koroknai Autósiskola vagy éppen a Trollfoci által fémjelzett Maxim-O Ziccer Pub.
December 27-én és 28-án fantaszikus izgalmakat élhetnek át a kilátogatók a csoportmeccsek során, hogy aztán 29-én, a döntő napján már minden pillanatban tapintható legyen a feszültség a pályán és a lelátón is. Rengeteg gól, pörgős, gyors játék, látványos cselek és kiváló mérkőzések, az ország legjobb kispályás focitornáján.
Baromfiudvar-STB Kupa a Hódosban, a két ünnep között!

Részletek:
https://www.facebook.com/events/7420876811273948

(x)

Némethy-Szilágyi Boglárka

A fővárosba utazik a Mandics-csapat

DEmedia.hu

Szerző
Hasonló cikkek