Sport
2023-09-11

Felemás mérleggel zártuk a miskolci tornát

Fodor Antal vezetőedző forgatta becsülettel a Debreceni Egyetem alakulatát, így mindenki kapott bizonyítási lehetőséget.

A DEAC férfi röplabdacsapata vasárnap Miskolcon állt rajthoz egy felkészülési tornán. Fodor Antal legénysége az első meccsen 3:2-re verte a házigazdát. Ezt követően a Szegeddel vívott mérkőzést 3:2-re elveszítették a játékosaink. A felemás mérlegünknek köszönhetően a második pozícióban zártuk a viadalt.

– A miskolciak ellen az első szettet elbuktuk, aztán elkaptuk a fonalat, és fordítottunk, végül az ötödik játszmát is behúztuk. A szegediekkel vívott találkozón 2:0-ra vezettünk, aztán alaposan felforgattam az együttest. Tudatos döntés volt ez, mivel nem az eredményesség lebegett a szemem előtt, hanem az, hogy mindenki játéklehetőséget kapjon. A szervák és a nyitásfogadások terén akadtak bravúros megoldásaink, de stabilabb teljesítményre lesz szükség. Sajnos a sáncmunkánk ezúttal sem működött tökéletesen, ezen feltétlenül dolgoznunk kell, ettől függetlenül úgy érzem, eddig minden a terveink szerint alakul a felkészülés során – nyilatkozta Fodor Antal, aki hozzátette, hogy Williant leszámítva teljes kerettel vágtak neki a viadalnak.

A DEAC eredményei a miskolci tornán:
DEAC-Miskolc 3:2
DEAC-Szeged 2:3

Nagyfelületű útjavítás a Segner téren

Új igazgató a Fül-Orr-Gégészeti Klinika élén

deac.hu

Szerző
Hasonló cikkek