Sport
2023-08-12

A világbajnokot és edzőjét köszöntötték

Battai Sugárnak és Dávid Lászlónak személyesen gratulált a világbajnoki címhez Lóczi Lászlóné Kovács Marianna és Rákosi Mónika.

Július 30-án kétszeres felnőtt világbajnokká vált a DEAC vívója, a Debreceni Egyetem Gazdaságtudományi Kar rekreáció és életmód szakos hallgatója, Battai Sugár, miután a kardcsapat tagjaként aranyérmet szerzett Milánóban. A mindössze 20 éves kiválóság az esemény után azonnal nyaralni ment a családjával, és csak tegnap este tért vissza Debrecenbe.

A DEAC vezetőségének most nyílt lehetősége rá, hogy köszöntse az újdonsült világbajnokot. Erre a Böszörményi úti campuson található Teknős földszinti csarnokában került sor, ahol jelenleg is zajlik még a nemzetközi vívótábor.

Az eseményen – amelyen jelen volt a helyi sajtó is – Lóczi Lászlóné Kovács Marianna, a DEAC ügyvezetője és a Debreceni Egyetem Gazdaságtudományi Karának dékánhelyettese, Rákosi Mónika gratulált Suginak és edzőjének, Dávid Lászlónak az újabb kiváló eredményhez, majd a két elöljáró átadta az ajándékcsomagot egy csokor virág kíséretében.

Sugi ezt követően élménybeszámolót tartott a tábor résztvevőinek. Mint honlapunknak elmondta, a következő napokat is próbálja pihenéssel tölteni, hiszen szeptemberben kezdődik az egyetem és a felkészülés az új idényre.

Darazsak

Házi őrizetből börtönbe került az, egykor milliárdos kriptovaluta-tőzsde alapító

deac.hu

Szerző
Hasonló cikkek