Sport
2023-08-05

Magyar Kupa-mérkőzés vár a DEAC-ra

A Debreceni Egyetem csapata a legutóbbi megye I-et megnyerő Monostorpályival csap össze.

Két NB III-as bajnoki mérkőzést követően a hétvégén a MOL Magyar Kupában szerepelnek a DEAC labdarúgói. Urbin Péter tanítványai szombaton 16 óra 30 perckor a Monostorpályi vendégei lesznek a sorozat első fordulójában, a találkozót Hosszúpályiban rendezik meg.

A pályaválasztó együttes – mivel a megyei első osztály küzdelmei még nem kezdődtek el – az elmúlt hétvégén Nyíradonyban, Hajdúsámson ellen játszott edzőmérkőzést, melyen 5–1-re diadalmaskodott. A monostorpályiak góljait Bacsó Attila, Rostás Gábor, Nagy Milán, Bojti Ádám és Sólyom Máté szerezték. A hét közepén is pályára lépett ellenfelünk, Pallagon a DVSC U19-es gárdájától 3–1-es vereséget szenvedett, a vendégektől Bojti Ádám volt eredményes.

A mieink egy döntetlent és egy vereséget értek el az NB III Északkeleti csoportjának első két fordulójában a Salgótarján, illetve a Hatvan ellen. Bár a Monostorpályi jó erőkből átt, és veszélyes ellenfélnek ígérkezik, a DEAC számára nem lehet más cél, mint bekerülni a MOL Magyar Kupa második körébe.

MOL Magyar Kupa, 1. forduló
Monostorpályi–DEAC
2023. 08. 05. (szombat), 16:30, Hosszúpályi, Hosszúpályi Sporttelep

Puffasztott rizskorongot hívott vissza a dm

Nagyon sok vendéget vonzott az EFOTT és a Campus fesztivál

deac.hu

Szerző
Hasonló cikkek