Sport
2023-06-27

Eligazol a kolumbiai légiós

Deiby Arango szerint a Debreceni Egyetem alakulata a hiányzói miatt nem tudott jobb eredményt elérni az élvonalban.

Deiby Arango egy szezon után távozik a DEAC férfi futsalcsapatától. Érdekesség, hogy a 27 esztendős kolumbiai légiós a debreceni szereplése előtt csak hazájában játszott. Deiby a legutóbbi idényben tizenöt gólig jutott az NB I-ben, a legjobb teljesítményét a Nyírbátor elleni mérkőzésen nyújtotta, hiszen a 8-5-ös győzelemből három találattal vette ki a részét.

– Sajnos a bajnokság hajrájában több sérülés nehezítette a dolgunkat, ezért sem tudtunk a hatodiknál előkelőbb helyen zárni. Ettől függetlenül nem bántam meg, hogy tavaly nyáron elfogadtam a DEAC ajánlatát, mivel értékes tapasztalatokkal gazdagodtam. Úgy érzem, hogy az edzéseken és a mérkőzéseken mindig maximális fordulatszámon pörögtem. Ki kell emelnem, hogy mindenki kedvesen fogadott, így a beilleszkedés nem okozott problémát. Szerettem Debrecenben élni, nagyon tetszett a város. Az még nem dőlt el, hogy hol folytatom a pályafutásomat. Annyit elárulhatok, hogy több országból is kaptam ajánlatot, ezek közül szeretném a legjobbat kiválasztani – nyilatkozta Deiby Arango.

Korábban már beszámoltunk arról, hogy Szabó Ábel és Krajcsi Bence Kecskemétre igazolt, míg Rácz Zsolt a Monostorpályiban fog futballozni az új szezonban.

Vezetői megbízásokat adtak át

Tehetséges fiatal hátvédet szerződtettünk

deac.hu

Szerző
Hasonló cikkek