Sport
2023-02-27

Tornával zárták a hetet ifjoncaink

Hétvégén a szeghalmi III. Papp-Villszer Kupán vett részt U11-es csapatunk.

Szombat kora reggel már úton voltak ifjoncaink, mégpedig Szeghalom felé vették az irányt, ugyanis a Békés vármegyei település sportcsarnokában léptek pályára. Mester Norbert tanítványai a Sárréti, a Kondoros, a DSI Debrecen, a Gyomaendrőd és az Olasz Focisuli csapataival versengtek a kupagyőzelemért.

Az első két mérkőzést magabiztos játékkal nyerték meg srácaink, ám a városi rivális sportiskolásokkal vívott kiegyenlített párharc döntetlenre végződött. A folytatásban a Gyomaendrőd bizonyult jobbnak, míg a torna zárásaként egy szoros meccsen maradtak alul egy góllal a másik debreceni gárdával szemben.

Eredmények:

DEAC – Sárréti: 3-0

DEAC – Kondoros: 6-0

DEAC – DSI Debrecen: 1-1

DEAC – Gyomaendrőd: 2-4

DEAC – Olasz Focisuli: 1-2

U11-es csapatunk kerete: Takács Zoltán, Sándor Péter (2), Dobi Bence, Fodor Soma (6), Harsányi Levente (1), Seres Attila, Molnár Levente (1), Halász Bence (1), Laskai Bálint (2)

„Amilyen jól kezdődött a torna, olyan rosszul végződött. Az első két mérkőzésen sok szép dolgot láttam a gyerekektől, ám a DSI ellen sok technikai hibát vétettünk. A folytatás már nem úgy alakult, ahogy szerettük volna. Összességében ezek a tornák nagyon fontosak a a fejlődés szempontjából, azt is lemérhetjük, jelenleg hol tartunk” – értékelte a tornát Mester Norbert.

Robotok és drónok az építkezéseken

Fényművészeti és zenei fesztivált rendeznek az egykori inotai hőerőmű területén

deac.hu

Szerző
Hasonló cikkek