Sport
2023-02-23

Ezúttal a bajnokságban találkozunk a Kecskeméttel

Thiago szerint a Debreceni Egyetem alakulata a drukkerek támogatásából sok erőt meríthet a mérkőzésen.

A DEAC férfi futsalosai péntek este megkezdik a szereplésüket a felsőházban. Elek Gergő legénysége az első fordulóban a Kecskemétet látja vendégül a DESOK-ban. Friss emlékeink lehetnek a “hírös” városiakról, hiszen egy hete kupameccset játszottunk velük. A végletekig kiélezett összecsapás végén a kecskemétiek jutottak a legjobb nyolc közé (3-4), tehát most lehetőség nyílik a visszavágásra.

– Azon a mérkőzésen ellenfelünk hatékonyabb volt a kapu előtt, ez volt az egyik döntő faktor – szögezte le Thiago. – Tisztában vagyunk azzal, hogy holnap sem lesz könnyű dolgunk, mivel a Kecskemét nagyon erős csapat, ezt már az alapszakaszban is bebizonyította. Nem feltartott kézzel megyünk ki a pályára, és szerintem a szurkolóink támogatásával összejöhet a győzelem. Sok kiváló játékos van a kecskeméti alakulatban, elég csak honfitársamra, Maicóra gondolni, ám mellette is akadnak olyan kulcsemberek, akikre figyelnünk kell. Berecz Rafaelt leszámítva nincsenek sérültjeink, vagyis közel teljes kerettel vághatunk neki az összecsapásnak. Bízom benne, hogy a rájátszásban szép eredményt érünk el – mutatott rá brazil légiósunk, aki az alapszakaszt húsz góllal zárta.

A kecskemétiek a harmadik helyen végeztek az alapszakaszban, így négy pontot hoztak magukkal, míg mi a hatodik pozícióban zártunk, ennek hála egy egységgel rendelkezünk jelenleg.

Felsőház 1. forduló
DEAC-SG Kecskemét Futsal
2023. 02. 24. (péntek) 18.30, DESOK

Fotó: Derencsényi István

Wladár Sándor

Új karrieralapozó kurzus a GTK-n

deac.hu

Szerző
Hasonló cikkek