Sport
2023-01-06

Willian: Jelentős céljaink vannak

A brazil röplabdázó az ünnepek alatt sem lógatta a lábát, ennek köszönhetően megfelelő erőállapotban vághatott neki az év első tréningjének.

A DEAC férfi röplabdázói sorsdöntő meccsekkel indítják a 2023-as esztendőt. Fodor Antal tanítványai január 11-én a Kazincbarcika otthonában harcolhatják ki a továbbjutást a Magyar Kupában. A negyeddöntő első felvonása nem alakult valami jól, mivel a borsodiak 3:1-re nyertek a DESOK-ban. A kupacsata után két mérkőzés vár Bagics Balázsékra az Extraliga alapszakaszában: január 14-én Kaposváron vizitálnak, majd nyolc nappal később a sereghajtó Kistext gárdáját fogadják.

– Jó érzés rápillantani a tabellára, hiszen az előkelő negyedik helyen állunk, erre büszkék lehetünk – kezdte a beszélgetést Willian. – Mégis félig üres az a bizonyos pohár, hiszen ha bizonyos meccseken nem gátolnak minket sérülések és betegségek, még előkelőbb pozícióban lehetnénk. Nem dőlhetünk hátra, ugyanis jelentős céljaink vannak, emellett nagyon szoros a mezőny, nincsenek lefutott találkozók. Bízom abban, hogy sikerül döntőt játszanunk a bajnokságban, de ezt nem adják ingyen, keményen meg kell dolgozni érte. Az ünnepeket a szeretteimmel töltöttem, kipihentem magam, bár a szünet alatt is edzettem, így jó állapotban vághattam neki az év első edzésének. A csapattársaimon szintén azt éreztem, hogy feltöltődve és motiváltan folytatták a munkát – mutatott rá brazil pontgyárosunk.

 

Fotók: Kovács Péter

Hegedűs László

Rókalyukba szorult kutyához hívták a tűzoltókat

deac.hu

Szerző
Hasonló cikkek