Sport
2022-09-09

Az atomvárosban robogna tovább a Lokomotív

Szombat délután a Paks otthonában duplázhatja meg győzelmei számát a DVSC.

Előző héten egy hozzáállásban, játékban teljesen megújult csapatot láthattak mindazok, akik kilátogattak a Nagyerdei Stadionba. Janeiro távozását követően a szakmai feladatok ellátásával ideiglenesen megbízott Dombi-Madar edzőpáros, Herczeg András segítségével csodát tett. Nem csak felrázták a ZTE elleni meccs után teljesen széthullott csapatot, hanem kidolgoztak egy olyan taktikát, ami hatékonynak bizonyult. Sikerült a legjobb kezdőt összeállítani, minden játékos a posztján szerepelt, a fiúk pedig végig lelkesen, nagy akarattal és tűzzel futballoztak. Igazi csapatot láthattunk a pályán! Mindezen összetevő elegyéből pedig megszületett a DVSC idei első győzelme, a Fehérvár pont nélkül volt kénytelen lejönni a pályáról. A sikerből a szurkolók is kivették a részüket, akik az első perctől az utolsóig biztatták kedvenceiket, parádés hangulatot teremtve a lelátón.

Hétvégén újabb fordulót rendeznek az OTP Bank Ligában, folytatódik a pontvadászat. A debreceni alakulat az atomvárosba utazik, hogy szombat délután megmérkőzzön a Paks együttesével. A párharcot a cívisvárosiak várhatják kedvezőbb előjelekkel, ugyanis Waltner Róbert csapata vereséggel abszolválta az előző fordulót, a Kecskemét 3-1-re legyőzte legénységét. A napokban egy komoly változás történt a zöld-fehérek keretében, Madocsa büszkesége, Böde Dániel és a klub között kenyértörésre került sor, így a gólerős támadó már nem léphet pályára a hétvégi mérkőzésen.

Az előző szezon három összecsapását a Loki zárta pozitív mérleggel, két döntetlen mellett egy cívisvárosi győzelem született. A debreceni labdarúgás szerelmesi kíváncsian várják a szombati párharcot, remélik, Pakson is robogni fog a Lokomotív, kedvenceik megduplázzák győzelmeik számát.

A csapatot még ezen a mérkőzésen is Dombi Tibor irányítja, aki ezúttal is számíthat Herczeg András és Madar Csaba segítségére.

Nehéz 90 perc vár a piros-fehérekre, az atomvárosiak javítanák a kecskeméti botlást, de ha Dzsudzsákék megismétlik a Vidi elleni teljesítményüket, annak megint meg lesz a gyümölcse.

OTP Bank Liga 8. forduló

Paksi FC – DVSC

09.10. 15:30           Paksi FC Stadion

Fotó: dvsc.hu

Mick Jagger

Két siker az utánpótlás-bajnokságban

DEmedia.hu

Szerző
Hasonló cikkek