Sport
2022-05-30

Fókuszban a Nemzetek Ligája és az U21-es Eb

Bár a nemzetközi és a hazai klubfutball idei sorozata véget ért, nem maradnak mérkőzés nélkül a labdarúgás szerelmesei, a klubcsapatok után a válogatottnak szurkolhatnak.

A magyar felnőttválogatott tagja még nem kezdhették meg szabadságukat, ugyanis nemzeti csapatunkra újabb kihívások várnak. Marco Rossi együttese hétvégén megkezdi szereplését a Nemzetek Ligájában. Az elkövetkező hetekben az angolokkal – kétszer is – a németekkel és az olaszokkal találkozik együttesünk.

Sztárparádé várható Budapesten, ugyanis olyan kiválóságok lépnek pályára a Puskás Arénában, mint Harry Maguire, Harry Kane, Raheem Sterling, vagy Leonardo Bonucci, Giorgio Chiellini, Lorenzo Pellegrini, Andrea Belotti, de még hosszasan lehetne sorolni a neveket.

Marco Rossi keretében ott van a DVSC középpályása, az év felfedezettje, Baráth Péter is.

A hazai mérkőzésekre hatalmas az érdeklődés, a jegyek már elővételben elkeltek.

A Magyar válogatott programja:

Június 4. Magyarország – Anglia 18:00

Június 7. Olaszország – Magyarország 20:45

Június 11. Magyarország – Németország 20:45

Június 14. Anglia – Magyarország 20:45

U21-es válogatottunk Európa-bajnoki selejtezőre készül, június 3-án Németország, június 7-én pedig Lettország nemzeti csapatai ellen lépnek pályára.

A korosztályos válogatottban is vannak debreceni játékosok, Kusnyír Erik és a felnőtteknél is számításba vett Baráth Péter tagja a 24 fős keretnek.

 

Foto: MLSZ

Itthon növelhetjük az előnyünket

Akkreditációs bizottság az egyetemen

DEmedia.hu

Szerző
Hasonló cikkek