Sport
2022-05-03

DVSC II: Városi rangadót rendeznek a hétközi fordulóban

Szerdán ismét pályán a kis Loki, ugyanis hétközi fordulót rendeznek az NB III Keleti csoportban. A DVSC második csapata városi rangadón lép pályára, hiszen a DEAC lesz az ellenfél. A találkozót 17 órától játsszák az együttesek a Nagyerdei Stadionban, melynek A1-es és A2-es szektora lesz megnyitva a szurkolók számára, akiket büfé is vár majd.

A városi rivális a tabella 2. helyén áll jelenleg, 22 győzelemmel, 6 döntetlennel és 5 vereséggel 72 pontot szerzett eddig. Az elmúlt hétvégén váratlan, 2-0-s vereséget szenvedett a Tiszafüred otthonában, illetve az azt megelőző két meccsén egyaránt döntetlent ért el (Kazincbarcika 0-0, Békéscsaba II. 2-2).

A DVSC II. mondhatni remek formában várja az összecsapást, a legutóbbi három meccsén is nyerni tudott. A Hidasnémetit 3-0-ra, a Putnokot 2-1-re, míg a Jászberényt szintén 2-1-re győzte le Szűcs János legénysége, amely ezzel a 9 ponttal még inkább bebiztosította pozícióját a középmezőnyben.

A két gárda október végi mérkőzése sima DEAC-sikert hozott, a gól nélküli első játékrész után Székely, Tochukwu és Al-Sheraji volt eredményes, így 3-0-ra kikaptunk az egyetemi sporttelepen.

A május 4-én, szerdán 17 órakor kezdődő mérkőzést a Debrecen Televízió élőben közvetíti. A játékvezető Lovas László lesz.

 

dvsc.hu

Érettségi 2022

Nemzetközi nőgyógyászati kongresszus

DEmedia.hu

Szerző
Hasonló cikkek