Sport
2022-02-05

Hangolódjunk együtt a rájátszásra!

Február 6-án vívják utolsó alapszakasz mérkőzésüket a DEAC jégkorongozói az Erste Liga 2021-22-es kiírásában. Ellenfelük a Dunaújvárosi Acélbikák együttese lesz, amely a bajnokság 11. helyén áll, és nincs módja elmozdulni innen.

Bár nem egy alkalommal tanúi voltunk már nagy fellángolásoknak, okkal bízunk abban, hogy ez nem a holnapi találkozón történik meg az ellenfél részéről. Nem csupán azért, mert a vendégcsapat pénteken komoly verést kapott a MAC HKB együttesétől, és nem csak azért, mert ezzel együtt is csak 16 szerzett pontjuk van a mieink 53 pontjával szemben.

Az egyetemistáknak nem elsősorban a pontokra van szüksége (igaz, az sohasem árt), hangulati okokból kell a siker. Nem mindegy, milyen lelki töltéssel indulnak neki a rájátszásnak, nem mellékes, milyen mérkőzéssel köszönik meg a közönségünknek a buzdítást, a támogatást. Minden jó, ha jó a vége – tartja a mondás, bár esetünkben csak az alapszakasz végéről van szó. A bajnokság legkeményebb szakasza csak ezután következik, amikor minden eddiginél nagyobb szükség lehet a biztatásra. Ezért a mieink már vasárnap is várják a lelkes debreceni drukkereket egy nagy hangerejű biztatásra, ha úgy tetszik, próbaszurkolásra!

A találkozót az Erste Liga TV élőben közvetíti, azok sem maradnak tehát élmények nélkül, akik nem tudnak megjelenni a Debreceni Jégcsarnokban.

2022. 02.06. 18.30 Debreceni Jégcsarnok
EL 210
DEAC – Dunaújvárosi Acélbikák

Elhunyt Bodnár Tibor világbajnok sportlövő

deac.hu

Szerző
Hasonló cikkek