Sport
2021-12-23

Második helyről várhatják a folytatást

A Debreceni Egyetem U17-es alakulata a második helyről várhatja a folytatást.

A DEAC U17-es és U20-as futsalcsapata a Rubeola otthonában zárta a 2021-es esztendőt. A fiatalabbak remek teljesítményt nyújtottak az első félidőben, ennek köszönhetően háromgólos fórra tettek szert. A szünet után sem változott a játék képe, így Zákány Ferenc tanítványai 7-2-re diadalmaskodtak. Ki kell emelni Puskás Attila és Tercza Gergő produkcióját, hiszen mindkét játékos három gólig találatig jutott.

– Parádés játékkal fejeztük be az évet. Végig kézben tartottuk a meccset, sok lehetőséget dolgoztunk ki, ennek köszönhetően nyertünk. Gratulálok a fiúknak a bajnokságban nyújtott eddigi teljesítményükhöz! – összegzett Zákány Ferenc.

Ez a korosztályunk jelenleg a második helyen áll a tabellán.

Sajnos az U20-as gárdánk már az összecsapás elején nagy hátrányt szedett össze, a hetedik minutumban 4-0 állt az eredményjelzőn. A folytatásban Harmati Tamás legénysége nem tudta eltüntetni a hátrányt, a találkozó végén a Rubeola örülhetett a 7-3-as sikerének.

– Egy nagyon jó játékerőt képviselő ellenféllel csaptunk össze. Az elején sajnos nem voltunk meccsben, nem koncentráltunk, valamint egyéni hibákat követtünk el, emiatt az ellenfelünk elhúzott. Az első félidő második részében kezdtünk el feléledni, ekkor több szép támadást vezettünk. A második játékrészben újabb kihagyásunkat használta ki a riválisunk. Ezt követően próbáltunk nyomást helyezni a Rubeolára, ami működött, ugyanis gólt is szereztünk. A meccs utolsó perceiben a vészkapus taktikát alkalmaztuk, ennek hála több lehetőség adódott előttünk, de ezekből csak egyszer köszöntünk be. Az ellenfél megérdemelten nyert, jó játékkal rukkolt elő, megfelelő százalékban értékesítette a helyzeteit, ami nekünk ezúttal nem jött össze – nyilatkozta Harmati Tamás.

U20-as tehetségeink tizenkét fordulót követően tizenhat egységgel rendelkeznek.

Két pályázat is indul vidékfejlesztésre

Újabb 46 omikronos esetet azonosítottak hazánkban

deac.hu

Szerző
Hasonló cikkek