Sport
2021-08-21

Az eddigi eredmények nem altatnak el minket

Orosz Marcell úgy véli, ha a Debreceni Egyetem alakulata megfelelően sáfárkodik a lehetőségeivel, újra diadalmaskodhat.

Három fordulót követően a BKV Előre mellett csak a DEAC büszkélkedhet makulátlan mérleggel az NB III Keleti csoportjában. Sándor Tamás tanítványai sorrendben a Diósgyőr második csapatát (2-0), a Törökszentmiklóst (4-0) és a Hidasnémetit (7-0) múlták felül. Együttesünk vasárnap 17.30-tól a Putnok otthonában folytathatja a menetelését.

Ellenfelünk jelenleg négy ponttal rendelkezik, bár ebből hármat az MLSZ-től “kapott”. Még az első játéknapon történt, hogy a hidasnémetiek nem tudtak kiállni a putnokiak ellen (a tizenkilenc főből álló keret nyolc tagjának nem volt rendben a játékengedélye), végül a szövetség úgy döntött, hogy Szala Ákos legénysége gazdagodik a három egységgel.

“Az eddigi eredménysorunk nem altathat el minket, hétvégén is maximális koncentrációra lesz szükség. Kemény meccsre számítok a putnokiak ellen, de jó helyzetkihasználással ismét nyerhetünk. Az előző mérkőzéseinken ült a játékunk, így hatalmas változtatásra nincs szükség. Védőként számomra külön pozitívum, hogy a bajnokságban még nem vették be a kapunkat” – nyilatkozta Orosz Marcell.

21 esztendős játékosunk nem csak hátul, hanem elöl is becsülettel teszi a dolgát, ezt támasztja alá a pontvadászatban szerzett két találata.

“Örülök a góljaimnak, főleg annak fényében, hogy az előző idényben nem tudtam beköszönni az NB II-ben. Elégedett vagyok az eddigi teljesítményemmel, szeretnék hasonló szinten futballozni a folytatásban is” – mutatott rá a fiatal hátvéd.

Arról már korábban beszámoltunk, hogy Bényei Balázs a Hidasnémetivel vívott bajnokin súlyosan megsérült, így rá a szakmai stáb sokáig nem számíthat.

“Balázs a pályán és az öltözőben egyaránt vezéregyéniségnek számít, emiatt nehéz feladatnak ígérkezik a pótlása. Abban bízunk, hogy minél hamarabb visszatérhet. Azt megerősíthetem, hogy érte is fogunk küzdeni a következő összecsapásainkon” – zárta mondandóját Orosz Marcell.

NB III Keleti csoport 4. forduló
Putnok FC-DEAC
2021. 08. 22. (vasárnap) 17.30, Putnoki Várady Béla Sportközpont

Hosszú a várakozás a röszkei és a csanádpalotai autópálya-határátkelőhelyen

deac.hu

Szerző
Hasonló cikkek