Sport
2021-06-12

Bent maradt az OB I-ben a DVSE

A múlt heti 10-5ös hazai győzelem után idegenben is sikerült megnyernie a párharcot a debreceni csapatnak, a Nagykanizsa ellen játszott osztályozó második mérkőzésén. Ezzel eldőlt, hogy jövőre is a legjobbak között szerepelhet a DVSE.

A Nagykanizsán játszott mérkőzés jóval szorosabbnak ígérkezett, hiszen a végeredményben csupán egyetlen találattal győzedelmeskedett a debreceni gárda. 

Az első két negyedben fölényesen játszott a DVSE hiszen a nagyszünet előtt még 1-6ra vezettek a kanizsaiak ellen, akiknek az első góljukat csak a 11. percben sikerült megszerezniük. 

A második játékrészben azonban a hazaiak lecserélték kapusukat, ami jól jött számukra, hiszen fokozatosan zárkóztak fel a debreceniek mögé. Az utolsó két felvonásban többször is egy gól volt a különbség a két csapat között, a DVSE azonban mindig igyekezett időben bebiztosítani előnyét. Így a nagyon izgalmas mérkőzés végére 11-12re sikerült győznie a civísvárosiaknak. Ezzel pedig az is eldőlt, hogy Debrecen továbbra is a legjobbak között szerepelhet a következő idényben. 

Gólszerzők: Marnitz Gergő 5, Major Martin, Fodor Olivér és Balaska Dániel 2 illetve Macsi Patrik 4, Krasznai Bendegúz 3, Nagy Norbert 2, Smitula Gergő, Takács Kristóf valamint Macsi Martin 1

fotó: Nagy Anita 

Esterházy Jánosra emlékeztek a morvaországi Mírovban

Több ország is érdeklődik a magyar fejlesztésű autós segélyhívó eszköz iránt

DEmedia.hu

Szerző
Hasonló cikkek