Sport
2021-06-24

Visszatért kölcsönből a 22 esztendős labdarúgó, aki ismét a Loki sikeréért küzd

A DVSC-vel kezdte meg a nyári felkészülést Kundrák Norbert, aki az elmúlt fél évet a DEAC együttesénél töltötte kölcsönben. A 22 esztendős labdarúgó mosolygósan beszélt a Debreceni Labdarúgó Akadémián csütörtök reggel arról, boldog, hogy ismét piros-fehér szerelést húzhat magára.

Nagyon jól érzem magam a DVSC-nél, ugyebár ismerős közegbe érkeztem, de ezúttal is jól fogadtak a társak, mindenkivel sikerült megtalálni a közös hangot. Megismertem az edzőpárost is, szimpatikus számomra a felfogásuk és elképzelésük, így azt gondolom, minden adott, hogy egy jó szezon előtt álljunk.

A 22 esztendős labdarúgó sokáig makacs sérüléssel küszködött, ami szerencsére már a múlté, így teljes erőbedobással készülhet a július végi bajnoki rajtra.

A Budaörs elleni nyitányon kezdtem el érezni egy kisebb fájdalmat a hasamnál, majd a vizsgálatokból kiderült, hogy részleges szakadásom van. Folyamatosan jártam gyógytornára, nagyon sokat köszönhetek Hutóczkiné Barkóczi Dórának és Uj Tamásnak, hogy felépítettek és gyorsan visszatérhettem a pályára. Boldogan mondom, semmilyen fájdalmat nem érzek most már, így csak a focira koncentrálhatok.

Kundrák Norbert őszi szezonja tehát a rehabilitációból állt, így a vezetőség döntése értelmében a 2021-es évet a DEAC labdarúgójaként kezdte, hogy minél jobb formába lendüljön. A támadó alapemberré vált, 16 mérkőzésen 1 gól és 3 gólpassz fűződik a nevéhez az egyetemi csapatban.

A klub úgy látta jónak, ha fél évet a városi riválisnál futballozom kölcsönben, és a folyamatos játéklehetőség mellett felépítem magam. Ez szerencsére így történt, Sándor Tamástól maximálisan megkaptam a bizalmat és úgy gondolom, sikerült élnem vele, így elégedett lehetek. Kilencven perceket játszottam, sikerült ismét formába lendíteni magam. Nehéz helyzetben voltunk, sérülések és a koronavírus-járvány is hátráltatta az együttest, de tényleg jól éreztem magam, viszont sajnálom, hogy nem jött össze a bennmaradás. Követtem természetesen a DVSC szereplését is, nagy öröm volt számomra, hogy a végén bajnoki címet ünnepelhetett a gárda.

Kundrák Norbert végezetül elmondta, bizonyítaná, hogy helye van a kezdőcsapatban és szeretné, ha minél többször lenne eredményes, immár az élvonalban.

 

dvsc.hu

 

Kérő érkezett a Debreceni Állatkert szarvcsőrűmadarához

Meghatározó szerep a agráriumban

DEmedia.hu

Szerző
Hasonló cikkek