Sport
2021-05-07

Gulácsi Péter szerződést hosszabbított

Az RB Leipzig labdarúgócsapata a hivatalos honlapján jelentette be, hogy 2025-ig meghosszabbította Gulácsi Péter eredetileg 2023 nyarán lejáró szerződését.

 

Igaznak bizonyult a Bild értesülése: az új szerződés értelmében Gulácsi Péter további két évvel, 2025 nyaráig kötelezi el magát. Hozzátették: az eddigi szerződéssel ellentétben az új kontraktus már nem tartalmaz konkrét kivásárlási záradékot.

 „A klub és én 2015 óta nagyon különleges utat járunk be: a másodosztályból a Bajnokok Ligája elődöntőjéig jutottunk, és a jövő héten ismét a kupadöntőt játszunk. Rendkívüli és nagyon sikeres időszak volt, szeretnénk ezt folytatni. A családom és én otthon érezzük magunkat itt a klubban, a városban és a régióban. Lipcse második otthonná vált számunkra, és éppen ezért fontos számomra, hogy minél jobban teljesítsek. A feleségemmel emlékszünk a Bayern elleni 2017-es kupameccsre, amikor először skandálták a szurkolók a nevemet. Libabőrös élmény, egy nagyon különleges pillanat volt, amely megmutatta, mennyire támogatnak drukkerek. Büszke vagyok arra, hogy kivívtam ezt a támogatást – ezért várom már nagyon azokat a mérkőzéseket, amelyeket ismét a nézők előtt rendeznek majd” – mondta Gulácsi Péter a klubhonlapnak, majd hozzátette, Frederik Gössling kapusedzővel ambiciózus csapatot alkotnak, és nagyon várja mindazt, ami még jön a következő években.

 

A szakemberek által is a Bundesliga egyik legjobb, legmegbízhatóbb kapusának tartott Gulácsi csütörtökön töltötte be a 31. életévét, jövő csütörtökön pedig első trófeáját is megszerezheti majd a csapatával a Dortmund elleni Német Kupa-döntőben.

Feloldották a madárinfluenza miatt elrendelt intézkedést Hajdú-Bihar megyében

Felmosta velünk a padlót a Szolnok

DEmedia.hu

Szerző
Hasonló cikkek