Sport
2021-04-27

Inkább adok két gólpasszt, mint rúgok egy gólt

A labdarúgó NB II-ben szereplő Debreceni VSC 108-szoros magyar válogatott játékosa, Dzsudzsák Balázs a Loki TV-nek adott interjút a vasárnapi, Kazincbarcika ellen 3–1-re megnyert hazai bajnokit követően.

A DVSC vasárnap legyőzte a Kazincbarcikát, így 34 fordulót követően 70 ponttal áll a második, feljutást érő helyen a labdarúgó NB II-ben. A meccset követően Dzsudzsák Balázs adott interjút a Loki TV-nek.

„Jól kezdtük a mérkőzést, korán vezetést szereztünk, helyzeteket dolgoztunk ki, utána viszont kicsit visszaálltunk, és sokszor hibáztunk. Csak saját magunknak köszönhetjük, hogy az első félidőben a Kazincbarcika visszajött a meccsbe. A szünet után sokkal élesebben, lendületesebben jöttünk ki a pályára, és végül kijött a minőségbeli különbség” – mondta Dzsudzsák, aki vasárnap büntetőből betalált a hajrában, s előtte egy gólpasszt is kiosztott.

„Aki kicsit is ismer, az tudja, hogy ha egy mérkőzésen választanom kellene, hogy két gólpasszt adok, vagy rúgok egy gólt, akkor én inkább a két gólpasszt választanám. Hála istennek, a mai mérkőzésen volt egy gólpassz és egy gól is, természetesen ez mindig jót tesz az ember lelkének” – mondta.

„Egyre közelebb van a bajnokság vége, egyre közelebb van az, hogy a szurkolók visszatérhetnek a stadionokba, úgyhogy minden meccset várunk, hazai pályán különösen élmény játszani. Koncentráció és odafigyelés szükséges az utolsó bajnoki mérkőzéseken, és akkor nem lesz probléma” – zárta nyilatkozatát a debreceniek sztárja. 

Kapd elő a nyári ruhát

Tiltott eszközzel és jogosulatlanul halászott a tiszacsegei vádlott

DEmedia.hu

Szerző
Hasonló cikkek