Sport
2021-04-17

A DEAC kosarasai egy édesapa nélkül maradt fiatal családon segítenének

A csapat aukcióra bocsájt egy, a tagok által aláírt labdát.

A DEAC kosárlabda csapata auckióra bocsájt egy tagok által aláírt labdát, hogy egy édesapa nélkül maradt fiatal családon segítsenek. A csapat Facebook-poldalán azt írták:

"Az édesanya májusra várja második gyermekét, aki sajnálatos módon már nem ismerheti meg az édesapját. A mérnöktanár férj és apa rendkívül fiatalon, mindössze 30 évesen veszítette életét a koronavírus-járvány következtében. A fiatal özvegyasszonynak a gyermekei felnevelése mellett lakáscélú jelzáloghitel fizetésével is meg kell birkóznia.

A DEAC kosárlabda szakosztálya egy aukció keretében szeretné felajánlani a segítségét, ahol egy a Magyar Kupa ezüstérmes kosárlabdacsapat által aláírt labdát bocsátunk árverezésre.
Minden felajánlás hatalmas segítség a család számára, így akinek nem áll módjában licitálni a labdára, az alábbi számlaszámon bármilyen összeggel segíthet."

Licitálni a posztnál kommentben lehetséges a felajánlott összeg beírásával. Anonimitás megőrzése esetén privát üzenetben várjuk a felajánlásokat 2021.04.25. vasárnap 12 óráig.

Így lettem PET kalóz

A cirkuszművészetnek fontos szerepe lesz az élet újraindításában

DEmedia.hu

Szerző
Hasonló cikkek