Sport
2022-03-31

Felnőttek között is remekelt a DEAC fiatal lovasa

Szilvásváradon rendezték az utolsó fedeles versenyt a díjugratók részére. A DEAC mindössze 12 esztendős versenyzője, Fábián Johanna a rutinos, kiemelkedő képességű lovával, Chabal TH-val minden nap dobogós helyen végzett.

Pénteken a nyitott 130 centiméteres magasságon – egyetlen hibátlanként –, utasította maga mögé a felnőtteket, és kiegyensúlyozott, precíz lovaglással nyerte a versenyszámot. Szombaton ismét a felnőttek között indulva, gyors és hibátlan pályával második lett 120 centiméteren, majd a nap végén a legnagyobb versenyszámban, 130 centiméteren harmadik helyezettként vehette át a neki járó serleget.

A szilvásváradi versenyhétvégével immár hivatalosan is véget ért a hazai díjugratók számára a fedeles szezon, és megkezdődnek a szabadtéri versenyek. Klubunk lovasai izgalmas tavaszi-nyári időszak elé néznek, hiszen ifj. Szabó Gábor a dániai világbajnokság kvalifikációs versenyeit járja végig Európában, míg Fábián Johanna a spanyolországi Európa-bajnokságon való részvétel jogáért küzd a hazai, illetve külföldi nemzetközi versenyeken.

Úriember etikett

Zenei Támogatási Program

deac.hu

Szerző
Hasonló cikkek