Sport
2021-04-06

Magasabbra került a léc

Fazekas Balázs szerint a Debreceni Egyetem csapata már a második helyre hajt.

A DEAC férfi röplabdázói a gyengébb rajtot követően megemberelték magukat az Extraliga kvalifikáló körében. Fodor Antal együttese a legutóbbi három mérkőzését sikerrel vette, a kiváló szériát a Dág ellen lehet folytatni szerdán 20 órától a DESOK-ban. A sereghajtót idegenben már két vállra fektettük, és most is a három pont lebeg a szemünk előtt.

“Nem szabad félvállról venni a dágiakat, de ki lehet jelenteni, hogy a győzelem a célunk, jómagam egy 3:0-s diadalban reménykedem – kezdte az esélylatolgatást Fazekas Balázs. – Dágon annak ellenére is nyertünk, hogy akkor nem igazán voltunk még csúcsformában, ám szerencsére az ellenfél több kulcsembere is gyengébb napot fogott ki. Úgy vélem, ha az elejétől a végéig megfelelően összpontosítunk, nem lesz gond szerdán” – hangsúlyozta az egyik pontgyárosunk, akitől megtudtuk, hogy Ádám Andrást leszámítva mindenki bevetésre kész.

Tóth Andrásék vasárnap a KISTEXT skalpját szerezték meg, ennek köszönhetően újabb lépést tettek a minimális cél, vagyis a bennmaradás irányába, de Fazekas elárulta, már magasabbra tették a lécet.

“Jelenleg a második helyen állunk a tabellán, és ebben a pozícióban akarjuk zárni az idényt. A fővárosiaknak vissza szerettünk volna vágni a hazai vereség miatt, szerencsére ez összejött. Nem igazán találtak rajtunk fogást, ebből pedig rengeteget profitáltunk. Nálunk mindenki hozzátett valamit a sikerhez, én is remekül éreztem magam a pályán. Szerintem a jó formaidőzítéssel magyarázható a mostani sorozatunk” – zárta mondandóját Fazekas, aki hétvégén 17 ponttal vette ki a részét a győzelemből.

Extraliga kvalifikáló kör 7. forduló
DEAC-Dág
2021. 04. 07. (szerda) 20:00, DESOK – zárt kapuk mögött

 

deac.hu

Online konferencia virtuális kiállítással

A beoltottak száma elérte a 2,5 milliót! Nyitás.

DEmedia.hu

Szerző
Hasonló cikkek