Sport
2021-02-06

Fájó vereséget szenvedtek a debreceni kézis lányok

Csúnya lett a vége, amelyre nincs magyarázat.

31-27-re kikapott a DVSC Schaeffler az Alba Fehérvár együttesétől az elsőosztályú női kézilabda bajnokság február 5-i játéknapján. 

A legszomorúbb az, hogy semmi jel nem utalt arra, ami történt. Igaz, már az első játékrészben is akadtak hibák, védekezésünk messze volt a tökéletestől és kapusaink sem kapták el a fonalat, ezzel együtt végig nálunk volt az előny, úgy tűnt, kézben tartjuk a mérkőzést. Jobbára a Kovács Anna, Vámos Petra, Vantara-Kelemen Éva trió lendítette előre a csapat szekerét, így harminc perc után 18–15-re vezettünk.

A folytatásban még hozzátettünk egy gól az előnyhöz, így lett 20–16 az eredmény, amikor valami történt…

Támadásban tanácstalanok voltunk, a védelmünk átjáróháznak bizonyult, így az Alba egy öt nullás rohammal átvette a vezetést. És még nem volt vége a vesszőfutásnak, a rossz sorozat folytatódott, s a 47. percben már 27–24-re vezettek a vendégek, akiknél a kapuba csereként beálló Dányi Bernadett produkciója jelentette a pluszt. Az ifjú hálóőr mintha kottából védte volna a debreceni lövéseket, ennek köszönhette előnyét a vendégcsapat.

A hátralevő időben az Alba jól menedzselte előnyét, hosszú lefolyású támadásokat vezetett, s ezeket rendre góllal zárta le. Amikor pedig hibáztak a fehérváriak, s lehetőségünk lett volna felzárkózni kihagytuk a ziccereket, aztán már a kaput sem találtuk el.
 

Távolodnak egymástól a kollégák a munkahelyeken a vírus miatt

Február 4-én elkezdődött a regisztrált legidősebbek oltása

DEmedia.hu

Szerző
Hasonló cikkek