MegMinden
2024-04-21

Sztárparádé

(hu.ing.com)

A Kincsem rendezője hamarosan ismét egy sztárparádéval felturbózott filmmel jelentkezik.

Ha Herendi Gábor filmet készít, akkor azt általában nagy érdeklődés övezi a nézők részéről is. A filmes még 2002-ben, a Valami Amerikával robbant be a köztudatba, melyhez az évek során két folytatást is rendezett, nemrég pedig sorozat formájában leheltek némi új életet a sztoriba, melynek elkészítésében szintén közreműködött. Ezen felül az ő nevéhez fűződik a Magyar vándor, valamint az utóbbi évek egyik legnagyobb magyar mozis sikere, a Kincsem is.

Herendi idén novemberben jelentkezik új filmmel Futni mentem címmel, melynek forgatása még jelenleg is zajlik, de a tervek szerint május elején befejezik rajta a munkát. Romantikus vígjátékról lévén szó, a projekt ismét nagy érdeklődésre számíthat a mozinézők részéről (a magyarok kedvenc műfajáról van szó, nincs mit tenni), melyen tovább erősít az elképesztően ütős szereplőgárda is, hiszen a filmben olyan színészek szerepelnek, mint Udvaros Dorottya, Lovas Rozi, Tenki Réka, Trill Beatrix, Bányai Kelemen Barna, Csányi Sándor, Ember Márk, Csuja Imre, Schmied Zoltán, valamint Gálfi László, Hevér Gábor és Trokán Péter.

Az elmúlt kicsit több mint két évtized során Herendi Gábor filmjei összesen 2,5 millió mozinézőt vonzottak a kasszákhoz, és a rendszerváltozás óta eltelt időszak tíz legsikeresebb magyar filmje közül négy az ő nevéhez fűződik (és valamennyi filmjét több mint 100 000 néző látta mozikban). Vajon a Futni mentemmel is folytatódik ez a sikersorozat?

 

Az eredeti írást itt találja.

Az internetes vásárlások veszélyei

Marad a változékony, az átlagosnál hűvösebb idő április utolsó hetében is

DEmedia.hu

Szerző
Hasonló cikkek