MegMinden
2024-04-14

Lagzi

(mandiner.hu)

Kiderült: ekkor szabadulhat a börtönből Lagzi Lajcsi!

Bors szombati cikke szerint Lagzi Lajcsi akár már nyáron hazakerülhet a börtönből – ezt a zenész ügyvédje nyilatkozta a lapnak. Csontos Zsolt úgy látja: Galambos Lajos megfelel azoknak a törvényi követelményeknek, amelyek alapján a börtön helyett reintegrációs őrizetbe helyezhetik, azaz

otthonában folytathatja büntetését

„Ügyfelem kifejezetten jó hangulatban van, ami nem csoda, hiszen már látja a lelki szemei előtt a bezártság végét. Fizikailag sem romlott az állapota, inkább stagnált, nem fogyott többet, beállt a súlya. Összességében azt tudom mondani, hogy lelkileg jó van, várja már a nyarat” – nyilatkozta Csontos a lapnak.

Mint ismert, a zenész nagyjából egy évvel ezelőtt kezdte meg 3 év és 6 hónapos börtönbüntetését, amiért saját birtokán és egy tatai lakóparkban is illegálisan vételezett energiát, majd megpróbálta megvesztegetni a hatóságokat. Több társával együtt gazdálkodó szervezet részére tevékenységet végző, önálló intézkedésre jogosult személlyel kapcsolatban elkövetett vesztegetés bűntette és más bűncselekmények elkövetésével vádolták.

Az eredeti írást itt találja.

Hidegfront vet véget az áprilisi nyárnak

Ősrobbanás

DEmedia.hu

Szerző
Hasonló cikkek