MegMinden
2024-03-28

Szoboszlai show

(index.hu)

Szoboszlai Dominikkel példa nélküli show keretein belül találkozhatnak a szurkolók.

Különleges estére készül május 30-án Szoboszlai Dominik, a magyar labdarúgó-válogatott csapatkapitánya, aki egy különleges talkshow keretein belül a Papp László Budapest Sportarénában találkozik a szurkolókkal, rajongókkal. A júniusban kezdődő Európa-bajnokság előtt a közös buzdítás hozzájárulhat a magyar válogatott jó szerepléséhez.

Példa nélküli közönségtalálkozót hirdettek május 30-ára a Papp László Budapest Sportarénába, ahol a résztvevők megismerhetik Szoboszlai Dominik Salzburgon és Lipcsén át Liverpoolba tartó útja teljes történetét – maga a főszereplő nézőpontjából. Az interaktív talkshow-ban a magyar válogatott 23 éves csapatkapitányát számtalan kérdéssel bombázzák majd, és a helyszínhez méltó körítés sem marad el természetesen. 

Olyan interaktív talkshow-t álmodtunk meg, amire korábban nem volt példa Magyarországon. Nem titkoltan az a célunk, hogy aki ellátogat május 30-án a Papp László Budapest Sportarénába, olyan vizuális és tartalmi élménnyel távozzon, amit hosszú ideig nem felejt el

– mondta az eseményről Esterházy Mátyás, Szoboszlai Dominik ügynöke. Hozzátette, a partnerekkel és támogatókkal egy olyan eseményt hoznak létre, amelyen a résztvevők átélhetik Dominik karrierútját, bepillantást nyerve egy kivételes mentalitású és tehetségű fiatal sportoló világsztárrá válásának folyamatába. 

Elképesztő az a hangulat, ami a válogatottnál körülvesz bennünket, és az a támogatás, amit a szurkolóktól kapunk. Leírhatatlan érzés, hogy minden hazai mérkőzésen telt ház előtt léphetünk pályára! Május 30-án kicsit másképp, de újra együtt lehetünk. Tegyük ezt a napot is felejthetetlenné!

– tette hozzá Szoboszlai Dominik. Az eseményen meglepetésvendégek is részt fognak venni, a jegyértékesítés pedig április 10-én, 10 óra 10 perckor kezdődik majd. 

 

 

Az eredeti írást itt találja.

Egyetemünk zászlója Afrika tetején

Godzilla x Kong

DEmedia.hu

Szerző
Hasonló cikkek