MegMinden
2024-03-24

Renée Zellweger

(filmezzunk.hu)

Akarata ellenére alkohollal itatták meztelen jelenetei alatt.

Renée Zellweger kitálalt: akarata ellenére alkohollal itatták meztelen jelenetei alatt

Renée Zellwegert Hollywood hamar befogadta, ugyanis kitűnő színészi  tehetségével már korán bezsebelt két Oscar-díjat és további két jelölést. Renée a 90-es években kezdett bele a filmes szakmába és bár több filmben szerepelt az évek során, a legnagyobb durranás minden bizonnyal a Bridget Jones naplója című film volt, ami végül egyenesen az A-kategóriás filmekbe terelte. Zellweger jelenleg a The Thing About Pam című sorozatban szerepel és az ehhez adott interjúja kapcsán kitértek egy érdekes témára is.

A divatmagazinnak adott interjújában kitértek meztelen jeleneteire is, illetve arra, akkoriban a producerek hogyan is  próbálták meg az ifjú színésznő gátlásait oldani, mire Renée a következőkről számolt be:

“Előfordult már az korábban, hogy ott voltam a forgatáson, és az egyik producer odajött hozzám, hogy rábeszéljen arra, hogy vegyem le a ruháimat: „Tessék, idd meg ezt a kis bort, mert ez majd segít abban, hogy megcsináld.” És tudjátok, végül nem ittam meg azt a bort, ellenben telefonáltam egyet, mert úgy gondoltam, hogy ezek után telefonálnom kell.”

 

De nem ez az első eset, hogy Zellweger nyilvánosan mesél meztelen jeleneteiről. Még 2001-ben ezt nyilatkozta a Premire magazinnak. A Jerry Maguire – A nagy hátraarc idején egyszerűen leállt a forgatás, mivel nem ment bele abba, hogy felső nélkül mutassák:

 “Nem mintha a rendezőnek, Cameron Crowe-nak nagy tervei lettek volna ezzel a felesleges cicivillantással. Ő amúgy sem ilyen, én pedig bármit megtennék neki, amit kér, ezt leszámítva.”

 

A színésznő szerencsére pozitív esetről is be tudott számolni. Amikor például az Appaloosa – A törvényen kívüli város című westernt forgatták, volt egy jelenete, amikor ruha nélkül fürdik  egy folyóban. De a filmet rendező Ed Harris ezt olyan távolságból oldotta meg, hogy egyáltalán nem volt feltűnő, hogy Zellweger nem is volt teljesen meztelen:

“Úgy nézett ki, mintha meztelen lennék, szóval sikerült megcsinálnunk a jelenetet anélkül, hogy ténylegesen pucérra kellett volna  vetkőznöm, és ez boldogsággal tölt el”

Az eredeti írást itt találja.

Soltész gólja győzelmet ért

Franciaországban a legmagasabb szintre emelték a terrorkészültséget

DEmedia.hu

Szerző
Hasonló cikkek