MegMinden
2024-02-29

Mém over

(port.hu)

Magyarország első mémshow-ja

A Viasat3-on indul Dombóvári Istvánnal a Mém over, Magyarország első mémshow-ja.

Március 8-án, pénteken 20:00-kor a VIASAT3-on debütál Magyarország első, magyar fejlesztésű „mémshow-ja”, melynek minden adásában négy híresség mérkőzik meg egymással a mémbajnok címért.

A Dombóvári István műsorvezetésével képernyőre kerülő talkshow-vetélkedőben a sztároknak az első körben egymás személyes – és általában kínos – történeteire, a másodikban pedig közéleti és bulvárhírekre kell megalkotniuk a leginkább passzoló mémet. A Mém over első adásaiban olyan hírességek mémesítik meg az életet, mint Ács Fruzsina, Fluor Tomi, Janklovics Péter, Járai Máté, Katz Dávid, Linczényi Márkó, Puskás-Dallos Peti vagy Rainer-Micsinyei Nóra.

A műsor március 8-án 20:00-kor érkezik a VIASAT3-ra, a 6 héten keresztül futó produkció házigazdája a népszerű stand-upos, Dombóvári István, az epizódok gyártásáért pedig a Free Monkeys Production és Paprika Studios felel.

Óriási reményeket fűzök ehhez a formátumhoz, hiszen a mémek engem is kifejezetten szórakoztatnak, és akár egy hosszú, munkával teli nap után is ki tudnak kapcsolni. A műsor különlegessége pedig nemcsak abban rejlik, hogy egy interneten elterjedt és igen népszerű kommunikációs eszközt hozunk át a tévéképernyőre, de a sztárvendégek hírekre adott reakciói is sokat elárulnak majd arról, hogyan vélekednek ők a mai világ eseményeiről, természetesen humorral fűszerezve”

– mondta el a házigazda, Dombóvári István.

Az eredeti írást itt találja.

Vilmos herceg

Remek meccset játszottak

DEmedia.hu

Szerző
Hasonló cikkek