MegMinden
2024-02-28

Charles Leclerc

(magyarhirlap.hu)

Albumot adott ki a Forma–1 sztárja

Azt már évek óta tudjuk Leclerc-ről, hogy szeret zongorázni. Adjanak neki egy versenyképes Ferrarit, és elhozza a legnagyobb trófeát. Adjanak neki egy zongoraművészt, és kiad egy albumot a szerzeményeiből! Charles Leclercnek utóbbit már sikerült megvalósítania! Avagy a Ferrari sztárja nem csak a volán mögött ülve művész – írta meg az m4sport.hu.

Charles Leclerc számára ismerős a bosszantó érzés, amikor tudja, hogy képes valamire, de nincs meg a megfelelő eszköze ennek kifejezéséhez. Ha adnának neki egy igazán jó Ferrarit, kétség sem lehet, hogy képes lenne világbajnokságot nyerni vele. Miközben a versenypályán még nem érte el ezt a célt, egy azon kívüli másik szenvedélyéhez már megtalálta az önkifejezés megfelelő „eszközét” – mégpedig egy elismert zeneszerző személyében…

Azt már évek óta tudjuk Leclercről, hogy szeret zongorázni (még a COVID-lezárások alatt kezdte), sőt, pár éve már hallhattuk az első saját maga által komponált zenei alkotásait is. Most azonban egy új szintre lépett azzal, hogy a francia zongoraművésszel, Sofiane Pamarral összefogva kiadott egy négy dalt tartalmazó minialbumot, melynek címe Álmodozók (Dreamers) lett.

A Ferrari versenyzője a téli szünetben szakított időt a Pamarral való együttműködésre, és egyetlen hétvége alatt összehozták a négy dalt, melyeket időközben elérhetővé is tettek a különböző zenei fórumokon. A négy alkotás címe: Focus (Fókusz), Heartbeat (Szívverés), Limitless (Határtalanul), The Dream Continues (Az álom folytatódik).

Leclerc a felvételek készítéséről külön kisfilmet is közzétett, melyben elmondta, most először játszik profi zenei stúdióban, és kifejtette, Pamar amolyan „eszköz” az ötleteinek megvalósításához, hiszen zenei tudása (a kottázás és a játék terén is) erősen korlátozott.

Az eredeti írást itt találja.

Az eredeti írást itt találja.

DEmedia.hu

Szerző
Hasonló cikkek