MegMinden
2024-02-24

HAJRÁ ROCKSULI

(Facebook)

Rocksuli Debrecen

Ma reggelre arra keltünk, hogy az éjszaka folyamán pár felvételből a félévi koncerten éles kritikával gúnyt űztek a diákokból és tanárokból álló Rocksuli közösségen.

Ezért a YouTube csatornánkat leállítottuk...

Büszkén vállaljuk, hogy a Rocksuli 35 éve könnyűzenei közösségek támogatásán dolgozik, hogy tanáraink, önkénteseink, diákjaink és a velünk együttműködők felejthetetlen élmények millióit adták egymásnak.

Igen, hibázunk. Igen, vannak nem tökéletes részeink. Mi tanulunk. Mindannyian. Egymástól. Zenélni és emberi dolgokat. Elfogadjuk és szeretjük egymás hibáit, és azon vagyunk, hogy a szeretet és odafigyelés eszközével ezen javítsunk.

Nem szégyellünk néha megállni és megmutatni, hogy az úton hol járunk. Esendően, ügyesen, félénken, bátran de egymást biztatva szeretve.

Nem tudunk azonosulni azzal, ha fiatalokat és időseket, tanárokat és diákokat bűnbaknak állítunk ki, és bármiféle háttérismeret nélkül hibáztatjuk, nevetségesség tárgyává tesszük őket.

Bárminemű felelősség az intézményben egy személyben engem az iskola igazgatóját terhel, ha valaki számon akar kérni csak és kizárólag velem és nekem teheti meg.

Balogh Miklós Péter

igazgató

Rocksuli Debrecen

Az eredeti írást itt találja.

Űr-ruci

DEmedia.hu

Szerző
Hasonló cikkek