MegMinden
2023-12-21

Klopp Szoboszlairól

(nso.hu)

„Nagyon, nagyon jól nézett ki”

A Liverpool menedzsere, Jürgen Klopp a West Ham elleni 5–1-es, szerdai Ligakupa-győzelem után külön is kiemelte a meccs első gólját szerző Szoboszlai Dominikot.

A Liverpool menedzsere, Jürgen Klopp a West Ham elleni 5–1-es sikert követően először is arról beszélt a vörösök honlapján megjelent hosszabb értékelésében, mennyiben volt más a szerdai meccs a Manchester United elleni hétvégi 0–0-s bajnokihoz képest.

„Természetesen van különbség, hiszen ma este minden klappolt, míg vasárnap volt, ami nem – fogalmazott a német menedzser. – Akkor egy mélyen védekező ellenféllel találtuk szembe magunkat. Az a legnehezebb a futballban, amikor harmincszor lősz kapura, de nem találsz be, mert vagy véd a kapus vagy bizonyos helyzeteknél rossz döntést hozunk. Ma az ilyen pillanatokban gólt szereztünk. Néha csak centimétereken múlik a különbség, hogy a labda be megy-e vagy sem. Ez történt ma Dom (Szoboszlai Dominik – a szerk.) góljánál is, amellyel megszereztük a vezetést, mert előtte és utána is ugyanazt láthattuk. Fölényben voltunk, de a többi helyzetből nem lőttünk gólt. Aztán a második félidőben már sikerült. A második gólunknál szerencsénk is volt, majd Cody (Gakpo – a szerk.) lőtt egy csodálatos gólt, igazán különleges volt. Na és ezek azok a különbségek, amelyek miatt aztán teljesen más lesz két mérkőzés, és az egyéni teljesítmények is jobbak voltak, mint vasárnap. Ma igazán élvezni lehetett a játékunkat az elejétől a végéig.”

Ezután külön is beszélt egyes játékosokról. Szoboszlai Dominikról is szót ejtett.

„Dom játéka ma nagyon, nagyon jól nézett ki” – mondta Klopp, majd arról is szót ejtett, a szerdán látott felállásban Szoboszlainak és Curtis Jonesnak fontos szerepe van abban, hogy a mélységi beindulásiakkal milyen területeket nyitnak a csatárok, jelen esetben Darwin Núnezék előtt.

ANGOL LIGAKUPA
NEGYEDDÖNTŐ

Liverpool FC–West Ham United 5–1 (1–0)
Liverpool, 
Anfield. V: Tim Robinson
Liverpool: Kelleher – Joe Gomez, Quansah, Van Dijk (I. Konaté, 60.), Cimikasz (C. Bradley, 68.) – Endo (Alexander-Arnold, 60.), Szoboszlai (Szalah, 60.), Curtis Jones – Elliott, Gakpo (Luis Díaz, 78.), D. Núnez. Menedzser: Jürgen Klopp
WHU: Aréola – Coufal (Kehrer, 72.), Ogbonna, Mavropanosz, Ben Johnson – Soucek, Edson Álvarez (Ings, 82.) – Kudus (Ward-Prowse, 72.), Fornals, Benrahma (Paquetá, 58.) – Bowen. Menedzser: David Moyes
Gólszerző: Szoboszlai (28.), Curtis Jones (56., 84.), Gakpo (71.), Szalah (82.), ill. Bowen (77.)

Az eredeti írást itt találja.

Változnak a NEM lakossági felhasználók víziközmű-szolgáltatási díjai

Young fly fly to...

DEmedia.hu

Szerző
Hasonló cikkek