MegMinden
2023-11-26

Győzike

(index.hu)

Fradi-szerelésben elmélkedik a gyűlöletről Gáspár Győző.

Gáspár Győző korábban már többször is bekerült a hírekbe új hóbortja miatt, miszerint Fradi-szurkoló lett. Most azonban úgy gondolta, megosztja gondolatait a gyűlöletről, méghozzá nem máshogy, mint talpig „Fradiban”.

Gáspár Győző az Instagram-oldalán osztotta meg gondolatait, ahová több képet is feltöltött magáról, ahogyan különböző fradis szettekben, sállal látható.

Nehéz nem gyűlölni... embereket, dolgokat, intézményeket. Mikor megtörik a lelkedet, és élvezettel nézik, ahogy elvérzel, a gyűlölet az egyetlen helyénvaló érzés. De tudom, mit tesz a gyűlölet az emberrel. Ízekre szedi, és kifordítja önmagából. Olyanná válik, amilyenné soha sem akart

– írta bejegyzésében a showman.

Korábban Gáspár Győző és Széki Attila Curtis között hosszan tartó üzengetés kezdődött, miután a Ferencváros–Újpest-derbin (3–0) Győzike az újpesti ultrákhoz egy sállal a kezében fordult, melynek egyik végén a „zöld sasok”, másik végén a „lila majmok” felirat volt olvasható.

Curtis ezt nem hagyta szó nélkül, és a közösségi médiában posztolta ki a képet, amelyhez annyit írt, hogy: „Te napraforgó patkány. Most már lesz falunap, és a NAV sem b*sztat!”. Sőt, Curtis még a Partizán műsorában is nekiment Győzikének, majd bevallotta, hogy azért ő is Fidesz-szavazó.

Egyébként nem csak a rapper támadta a celebet, amiért Kubatov Gábor mellől jelentkezett be több alkalommal is valamelyik Ferencváros-meccsről. Gáspár Győző bevallotta, lelkileg bele is betegedett abba, hogy nemrég egy Ferencváros-mérkőzésen a vendégek szurkolói szidták őt és családját. Különösen az viselte meg, hogy feleségére és lányaira használtak obszcén kifejezéseket a drukkerek.

Az eredeti írást itt találja.

Maradékmentés egyszerűen

DEmedia.hu

Szerző
Hasonló cikkek