MegMinden
2023-11-23

Box honor

(economx.hu)

Ennyiért üttetik magukat a magyar celebek a ringben.

A Redditen terjedő információk szerint a sztárok havi 2 millió forintot kaptak a felkészülés során, míg az élő adásokért 5, illetve 10 millió forint üthette a markukat.

Az RTL legnézettebb műsorának, a Sztárbox szereplőinek feltételezhető gázsijára az story.hu bukkant rá. A celebek már fél éve látványosan készültek arra, hogy a meccseken a legjobb formájukat hozhassák. Rácz Jenő és Istenes Bence elsőként vetették bele magukat az edzésekbe, de a hölgyek is kivétel nélkül profi felkészítést kaptak.

Redditen terjedő információk szerint a sztárok nem kevesebb mint havi 2 millió forintot kaptak a felkészülés során, míg az élő adásokért, a négyszer kétperces menetekért 5, illetve 10 millió forint üthette a markukat attól függően, hogy győztesként vagy vesztesként hagyták-e el a ringet. 

Az állítólagos díjazásokról a produkció gyártóját, Wisinger Jánost is megkérdezte a lap, aki a WISBRO Production képviseletében elmondta, hogy számos kitaláció és fals információ terjed ezzel kapcsolatban. A sztárok bérezése, a szerződések tartalma viszont szigorú üzleti titok, így arról nem áll módjában érdemi információt adni.

Az eredeti írást itt találja.

SARS-CoV-2

Újra elfogyasztanák a brassóit

DEmedia.hu

Szerző
Hasonló cikkek