MegMinden
2023-11-17

Vágyaim.hu

(player.hu)

Ez érdekli a legjobban a 25 év alatti lányokat egy szexshopban.

Nemrég elindítottuk Magyarország hálószobája néven új sorozatunkat, melyet a Vágyaim.hu csapatával közösen készítünk nektek. Íme a legújabb epizód.

A Vágyaim.hu csapatánál az elmúlt 16 évben rengeteg adat keletkezett arra vonatkozóan, milyen is a szexuális érdeklődésünk, melyek az ország legnépszerűbb szexkellékei, mik a titkos vágyaink és a félelmeink.

Ebből a rengeteg eladási adatból közösen dolgozzuk fel a magyar hálószobák szokásait, hangulatát. A korábbi részekben megtudtuk, miért és mibe szeretünk leginkább beöltözni szex közben itt a Kárpát-medencében, illetve azt is, hogy a Google-nél is jobban bízunk a barátainkban, ha kényes kérdésekről van szó, megtudtuk, hogy hol fogy a legtöbb síkosító az országban, ebben az epizódban pedig igazán pikáns témánk lesz, mégpedig az, hogy:

Mely termékek foglalkoztatják legjobban a 25 év alatti lányokat, ha szexkellékekről van szó?

Talán nem fogunk túl nagy meglepetést okozni, ha eláruljuk, hogy a hölgyek a leggyakrabban a vibrátorok menüpontot nyitják meg az oldalon, és a vásárlások végeztével a kosarakban is ezek a legnépszerűbb termékek, ezt követik az erotikus eszközök nőknek, majd érkezik egy meglepetés, az érdeklődés dobogójára harmadikként felfért a szexjátékok férfiaknak menüpont, ahol a legnépszerűbb termékek a művaginák. Hiába, ismerni kell a konkurenciát, szokták mondani.

A 25 év alatti lányok kedvenc vibrátora 2023-ban

Na, de visszatérve a vibrátorokhoz, a 25 év alatti lányok jelenleg kedvenc vibrátora a Satisfyer Pro+ G-spot csiklóizgató és vibrátor. Az összes eladott vibrátor közel 15%-a ebből a termékből került ki, vagyis 100 vibris háztartásban 15 esetben ezt találjuk meg az éjjeliszekrényben a titkos rekeszben.

Ez a (most éppen) 19 990 forintért kapható vibrátor 10 rezgésmódban és 11 féle szívóimpulzussal kényezteti a csajokat, és valószínűleg meggyőző a leírásnál az, hogy 15 év garanciát vállal rá a gyártó, bár aligha találkozunk olyan lánnyal, aki 15 évig is használ egy ilyen játékszert. De ezek alapján a Satisfyert aztán lehet nyúzni rendesen, biztosan ki fog bírni egy kopárabb, férfi nélküli időszakot is a gazdájának. Így néz ki, ez itt az:

 

Az eredeti írást itt találja.

Hajnal Gábor

Lakástulajdonlás

DEmedia.hu

Szerző
Hasonló cikkek