MegMinden
2022-08-18

Elizabeth Hurley

(tizpertiz.hu)

Az nem létezik, hogy 57 évesen így néz ki .

Elizabeth Hurley olyan képeket tölt fel Instagram-oldalára mostanság, hogy azok mindig mosolyt csalnak az arcunkra. Egyáltalán nem látszik rajta a kor és lehet, hogy már közeledik a 60-hoz, de jó pár évet letagadhatna. Ennek ellenére a színésznő nem teljesen elégedett magával, és korábban így nyilatkozott:

“A legtöbb ember tök jól elvan a strandon fekvő pozícióban, de mikor felkelnek a helyükről, eltakarják magukat, velem egyetemben. Én nagyon szeretek beburkolózni. Nem nagyon szoktam bikiniben mutatkozni nyilvános strandon, túl öreg vagyok már ehhez. De privátban, otthon azért még igen.”

“Nagyon nehéz, hogy odafigyeljek mit eszem és hogy mennyit tornázzak. Nagyon sok Estée Lauder krémmel kenem magam, ezekkel mindig törődnöm kell” – fogalmazott az 57 éves színésznő, aki elmondta, tudja, hogy bikini-tervezőként egyébként is életének egy része abból áll, hogy jól kell kinéznie, de tényleg a táplálkozás a legfontosabb: „Húst és halat eszem, de sok zöldséget is. Az elmúlt évben arra kezdtem figyelni, hogy az ételeim 50%-a zöldségből álljon. Nehéz, de tényleg sokat ér” – mondta.

Hugh Grant régi barátnője legutóbb a Runaways című sorozatban tűnt fel, de reméljük, hogy még sokat láthatjuk a filmvásznon.

Az eredeti írást itt találja.

Shaun, a bárány az űrbe megy

Ikerpár született a Zoo Debrecen madagaszkári őslakosainál

DEmedia.hu

Szerző
Hasonló cikkek