MegMinden
2023-09-16

Nők

(igazino.hu)

A virsliszájú csajok mégis, kinek akarnak tetszeni?

Múlt héten egy érdekes beszélgetésbe csöppentem. A szomszédom egyik évfolyamtársa, egy fiatal, jóképű, igazi vízilabdás alkatú srác arról elmélkedett, hogy miért csináltatja meg egyre több nő a száját. Röhögve mesélte nekünk, hogy az exét is elkapta ez az őrület, és a legújabb fotóján teljesen úgy néz ki, mintha két virsli lenne a szája helyén.

Ha körbenézünk a világban, nem fér kétség hozzá, hogy az ajakfeltöltés napjaink egyik legkeresettebb szépészeti eljárása. Mainstreammé válásában az érzékiség kétségtelenül fontos aspektus. Az ajkak a szexualitás, az intimitás kifejezésének szimbólumai, aminek ősidők óta nagy jelentőséget tulajdonítanak. A telt ajkak nem csupán az érzéki vonzerőt fokozzák, hanem a külsőt is fiatalítják. Ez talán az elsőszámú ok, amiért a nők esztétikai beavatkozásokat végeztetnek az arcukon. Aztán ott van a közösségi média, a reklámok, a valóságshow-k és az olyan hírességek, mint pl. az agyonműtött Kylie Jenner. Miután egy korábbi videójában megmutatta új, duzzadó ajkait, fiatal lányok tömegei özönlöttek a plasztikai sebészekhez, hogy kövessék példáját.

A másik magyarázat, hogy ezek az ajakfeltöltő módszerek már sokkal könnyebben elérhetők, mint néhány évvel ezelőtt. És kb. ugyanolyan gyakoriak, mint a hajfestés. Soha többé virsliszájú nő! Megkérdeztem néhány férfi ismerősömet, mit gondolnak az egyre népszerűbb trendről. Balázs (43 éves, villamosmérnök) úgy vélekedik, hogy a szájfeltöltéssel a nők elvesztik az egyéniségüket, és úgy néznek ki, mintha futószalagon gyártanák őket. Kristófnak (32 éves, barista) ennél kézzelfoghatóbb tapasztalatai vannak. „Egy buliban csókolóztam egy virsliszájú szőkével, és borzalmas érzés volt. Hidegnek és gumiszerűnek éreztem az ajkait, szóval soha a büdös életben nem fogok többet ilyen csajjal smárolni.”

Az eredeti írást itt találja.

Továbbjutott a Loki a kupában

Tankcsapda

DEmedia.hu

Szerző
Hasonló cikkek