MegMinden
2023-06-30

Strandröplabda

(debsport.com)

A berekfürdői strandon folytatódik a pontvadászat.

Július elsején és másodikán Berekfürdő várja a Tikkadt Szöcske Nyílt Hajdú-Bihar Megyei Strandröplabda Bajnokság harmadik fordulójának résztvevőit.

Szombaton a női és férfi párosok, valamint az U18-as lányok, míg vasárnap a vegyes párosok tagjai regisztrálhatnak a strand főbejáratánál 8 és 9 óra között. A versenyen játéktudástól függetlenül bárki indulhat. Az U18-as lány párosok csak a lent látható elérhetőségekre küldött visszaigazolt előnevezés esetén vehetnek részt a versenyen.

A mostani fordulóban is minden résztvevő Tikkadt Szöcske üdítőt kap ajándékba, de ezen kívül is változatos lesz a megnyerhető díjak, ajándékok sora:

  • Az első három helyezettek érem és oklevél díjazásban részesülnek.
  • Az első helyezett csapatok mindkét tagja külön-külön kupát nyer.
  • A Csemege Büfé felajánlásaként a győztes párosok tagjai (női, férfi, mix, U18-as lány) egy-egy 4000 forintos vásárlási utalványt kapnak, emellett minden regisztrált játékos 50%-os kedvezménnyel fogyaszthat a büfé kínálatából,
  • Natur Centrum webáruház melegítő krémeket és más termékeket ajánl fel.

Az eredmények, képek és a versennyel kapcsolatos más információk megtalálhatók a Szövetség honlapján http://hajduvolley.fw.hu és a Facebookon http://www.facebook.com/hbmstrandroplabda

Az eredeti írást itt találja.

Mercz-Madarassy Kitti

DEmedia.hu

Szerző
Hasonló cikkek