MegMinden
2023-06-15

U17

(goal.com)

Betelt a pohár: menesztette a kapitányt az MLSZ!

A várakozásoknak megfelelően az MLSZ valóban úgy döntött, hogy a továbbiakban nem Belvon Attila lesz az U17-es válogatott szövetségi edzője.

A Magyar Labdarúgó Szövetség szűk körben megtartott háttérbeszélgetésén hangzott el, hogy a májusi, hazai rendezésű U17-es Európa-bajnokság csoportkörös kiesése után távozik szövetségi edzői posztjáról Belvon Attila.

"Közös megegyezéssel szerződést bontottunk Attilával. Kiértékelve az elmúlt időszakot, úgy éreztük, hogy 12 éves közös munka után megújulásra van szükség" – fogalmazott Barczi Róbert, az MLSZ sportigazgatója.

Többen is azt hangsúlyozzák, hogy nem feltétlen a sikeretlen hazai rendezésű U17-es Eb-szereplés áll a döntés hátterében, de mivel alig egy hónappal vagyunk túl a tornán, természetes, hogy ezzel összefüggésben lehet a szakember menesztése.

„Tizenkét éves együttműködés után úgy éreztük, hogy a megújulás érdekében mindkét fél számára az a legjobb, hogyha egy klubnál tud adott esetben tovább fejlődni" - tette hozzá Barczi.

Az NB1.hu arról számolt be, hogy a távozó szakember utódját még keresi az MLSZ, Barczi Róbert elmondása szerint két-három edzővel tárgyalnak.

Az eredeti írást itt találja.

Értékelt az MTA-DE-CSATOKK

DEmedia.hu

Szerző
Hasonló cikkek