MegMinden
2023-06-05

Gáspár Laci

(atv.hu)

Az éjszaka közepén hívták ki a rendőröket Gáspár Laciékhoz .

Szombat este 11 órakor állt meg a villogó rendőrautó Gáspár Laciék otthona előtt, a szomszédok ugyanis riasztották őket a zaj miatt – írja a Blikk

A környéken hatalmas volt a hangzavar, a szomszédok nem tudtak aludni a zenétől, és úgy gondolták, hogy az énekes házából szűrődnek ki a hangok, ezért hívták rájuk a rendőröket. Az énekest mélységesen felháborították a történtek, erről pedig a közösségi oldalán is megemlékezett. 

,,Tegnap este valamelyik szomszéd hangosan hallgatta a zenét és abszurdnak tartom, hogy valaki egyből az én családomra küldte ki a rendőröket, akik már békésen aludtak, villanyok mindenhol lekapcsolva, miközben én az ország másik felén dolgoztam! 23:00 órakor verték fel a rendőrök a kisfiamat és a feleségemet! Annyi a kérésem, ha rendőrt hívsz valakire, legalább győződj meg róla, hogy kire is akarod kihívni! Ne zaklass ártatlan családokat! A kisfiam megrémült, zokogott, amiért éjjel rendőrök verték fel őket!" – háborgott a posztban. 

Amíg a rendőrök Gáspár Laci feleségével beszéltek a kapuban, megjelent a ,,bűnös" szomszéd, és mondta is, hogy ő a felelős a hangzavarért, a rendőrök mégis felvették az asszony adatait. 

 

Az eredeti írást itt találja.

EUG: nagyszerűen halad a szervezés

Hadas Kriszta

DEmedia.hu

Szerző
Hasonló cikkek