MegMinden
2023-03-05

Emily Ratajkowski

(glamour.hu)

Emily Ratajkowski egy szál flamingóvirágban ment a párizsi divathétre

A tavasz hivatalosan is megérkezett, ez pedig a kedvenc hírességeink ruhatárán is meglátszik: Zendaya után most Emily Ratajkowski is virágba borult. A szupermodell felsőtestét ezúttal ugyanis nem takarta más, csak egy hatalmas flamingóvirág.

Emily Ratajkowski világhírű szupermodell, üzletasszony, írónő és egyedülálló édesanya, aki nemrég egy saját podcastet is indított, amelyben hetente több epizódban vitatja meg vendégeivel a nőket érintő legégetőbb kérdéseket. A gyönyörű szupermodellt ezúttal a párizsi divathéten láthattuk megjelenni, egy egészen különleges összeállításban.

Reflektorfényben a flamingóvirágok

A Loewe 2023-as őszi-téli divatbemutatójának első sorában Emily Ratajkowski meztelen felsőtestét mindössze a márka immár védjegyévé vált hatalmas flamingóvirág takarta. „Szeretem ezt az elképzelést valamiről a természetben, ami hamisnak tűnik, de valóságos – és tetszik az ikonográfiája.” – árulta el korábban Jonathan Anderson, a Loewe kreatív igazgatója a műanyagszerű és enyhén fallikus flamingóvirág inspirációja kapcsán.

 

Az eredeti írást itt találja.

DEmedia.hu

Szerző
Hasonló cikkek