MegMinden
2023-02-15

Tóth Andi

(blikkruzs.hu)

Azt hittem, mára biztosan lesz majd két gyerekem, egy csodás párom….

A közönség szeme láttára nőtt fel az Tóth Andi, aki a 2014-es X-Faktorban mindent vitt: nemcsak megnyerte a tehetségkutatót, de rekordot is döntött, hiszen ő volt a legfiatalabb győztes.

Mostanra úgy tűnik, minden kerek körülötte, ám nem titkolja, hogy keményen harcolt, hogy ezt elérhesse. Andi a hot! magazinnak vallott egykori terveiről és mostani sikereiről:

– Olyan családból jöttem, ahol már húszévesen megtalálták az igazit aztán huszonévesen már megvolt a két gyerek, és voltak tervek a családdal együtt. Most huszonnégy vagyok. Nekem az volt a normális, amit otthon láttam: a nagymamám tizenhét volt, amikor szült, anyukám huszonhárom, én meg itt vagyok huszonnégy évesen. Nyilván ezt így furcsa kimondani, hiszen hova szülnék még.

Azt hittem akkor hogy mára biztosan lesz majd két gyerekem, egy csodás párom, családom, és énekelgetek. Ehhez képest nem ez történt

– kezdi az énekesnő a magazinnak, kicsit elmerengve a múlton.

Természetesen mindez nem jelenti azt, hogy ne lenne elégedett az éltével, de a sok bántás, amit korábban kapott, felvértezte.

A párját már megtalálta, már csak a gyerekek hiányoznak

– Amikor bátortalannak mutatkoztam, akkor szétszedtek, és a sok bántás után tanultam meg, hogy fel kell vennem egy pajzsot, amivel bármilyen támadást ki tudok védeni. Aztán hazamegyek, ledobom, és otthon egy teljesen más arcomat mutatva köszönök Petinek – meséli a mindennapjairól, a szerelméről, Marics Petiről.

Tóth Andi a párját már megtalálta: Marics Peti mellett boldog, a Sztárban Sztár zsűrijében együtt ülnek majd, de amúgy is rengeteg időt töltenek együtt.

 Ha tehetjük, együtt vagyunk, de nyilván közben külön személyek. Nem egy székben ülünk majd a Sztárban Sztár során sem, és nem adunk közösen pontot hanem külön bírálunk embereket. Egyébként nem feltétlenül viszem haza a munkát. (...) Tisztában vagyok vele, hogy csak jó, ha nem vagyunk mindenben ugyanazon a véleményen. Sőt, a versenyzőknek is jó lehet. Tudom, hogy laza, és szeretem ezt benne, ő meg tudja, hogy szigorú vagyok, és ezt szereti bennem.

Az eredeti írást itt találja.

Akkumulátorgyár

DEmedia.hu

Szerző
Hasonló cikkek