MegMinden
2023-02-04

Magyar celeb

(szeretlekmagyarorszag.hu)

Lakatos Márk megint beszólt G.w.M-nek.

Harisnyában és magassarkú csizmában fotózkodott a stylist, kíváncsi, hogy mit szól ehhez a hagyománytisztelő rapper.

Ahogy arról beszámoltunk, a Frizbi vendége ezúttal Varga Márk, azaz G.w.M volt, aki többek közt arról is beszélt Hajdú Péternek, hogy számára fontosak a roma tradíciók, a családjában tartják is ezeket a szokásokat.

„Szerintem magától értetődő, hogy ha ott ül nyolc férfi az asztalnál, akkor nem fog az egyiknek a felesége beülni, ha például üzletről beszélnek. Ugyanúgy, ahogy egy férfi sem vesz fel magassarkút” - mondta.

Erre aztán Lakatos Márk TikTokon reagált. Mint mondta, bár kedveli a rappert, de fájt neki, ahogy „ennyire össze-vissza” beszélt Hajdú Péter műsorában. A stylist azon is kiakadt, hogy G.w.M szerint a nők miért nem ülhetnek egy asztalhoz a férfiakkal, és azt is sérelmezte, hogy a rapper úgy gondolja, a férfiak nem hordhatnak magassarkú cipőt.

Úgy tűnik, nem is akarja elengedni ezt a témát, ugyanis ismét beszólt G.w.M-nek, ezúttal Instagramon. Magáról posztolt egy fotót, amin harisnyában és magassarkú csizmában pózol a Nemzeti Múzeumban.

„Csillagszórók! Jók a küllők? Vajon mit szól most G.w.M? És most hogy üljek egy asztalhoz vele? Össze vagyok zavarodva. A lényeg: élvezzétek az életet! Ne hallgassatok azokra, akik meg akarják mondani, hogy Nektek mi a jó. Igazam van?”

- írta a posztban, amelyben meg is jelölte a rappert.

Az eredeti írást itt találja.

Hatpontos DEAC-siker az Atomerőmű ellen

Pontot szerzett a DVSC

DEmedia.hu

Szerző
Hasonló cikkek