MegMinden
2023-01-15

Feró

(origo.hu)

Megírta a végrendeletét Nagy Feró.

77 éves lett Nagy Feró. A Kossuth-díjas énekes végigdolgozta az életét, és még most sem tervez visszavonulni. Rengeteg elfoglaltsága van, de nem panaszkodik, mert azon szerencsések közé tartozik, aki azt csinálhatja, amit szeret. Nincs hiányérzete, de nem bánná, ha több szabadideje maradna.

- Néha jól esne, ha magamra is tudnék egy-két órát fordítani, ha több időt tölthetnék otthon, hogy végre játszhassak a kutyáimmal, és a saját életem körül forogna minden. Mégis azt mondom,INKÁBB DOLGOZOM, MINTHOGY NE LEGYEN ÉRDEKLŐDÉS IRÁNTAM.Szerencsére nyáron sokat utazunk a zenekarral, nekünk az felér egy pihenéssel, csaknem egy nyaralással – mondta a Borsnak a Beatrice énekese, aki bár kirobbanó formában van, mégis gondolt már az elmúlásra.

- Az embernek komolyan kell venni mindent, és kötelessége gondoskodni a családjáról, így nekem is megfordult a fejemben a végrendelet. Nálunk azonban ennek az elintézését végül nem én vettem a kezembe, hanem a feleségem, de nekem ez tökéletesen megfelel.ELOSZTOTTUK, AMINK VAN,nekem az a fontos, hogy mindenki egyformán járjon majd jól, ha eljön az ideje. Persze nem nagy örökségről van szó! Van egy házam és két kutyám – mondta a tőle megszokott humorral.

 

Az eredeti írást itt találja.

UFÓ akták

Hat sérültje van a londoni lövöldözésnek, köztük két gyerek

DEmedia.hu

Szerző
Hasonló cikkek