MegMinden
2023-01-07

Bunda

(goal.com)

„Minden mérkőzést megvásároltak!"

A Ferencváros vezetőedzőjét komoly támadás érte Oroszországból.

Igencsak kemény interjút adott az orosz Match TV-nek Andrej Kancselszkisz, a Manchester United egykori orosz középpályása, aki azt állította, a 2018-as világbajnokságon az orosz válogatott megvásárolta a mérkőzéseket, hogy a legjobb 8 közé jusson.

A Vörös Ördögök sztárja egy két részes interjút adott a TV-nek, a beszélgetés második felében a Sztanyiszlav Csercseszov vezette 2018-as orosz válogatott is szóba került – szúrta ki a 24.hu.

„Jelenleg igen, ő a legjobb orosz edző, nem vitatkozom. Klubszinten jól dolgozik, de a válogatott feladatra nem alkalmas. Mert a kapus az egy kapusedző. Ezt mondtam és mondom most is"

– hangsúlyozta Kancselszkisz.

Arra a felvetésre, hogy miután a válogatott vb-negyeddöntőt játszott, nem illene méltatni Csercseszovot, egészen váratlan választ adott:

„Miért támogatnám? Azért, mert mindent megvettek a világbajnokságon? Minden mérkőzést megvásároltak. Erről nem tudnak? Ugyanolyan hazai világbajnokságot játszottuk, mint 2002-ben Korea és Japán”

– mondta magából kikelve.

Kancselszkisz egészen elképesztő elméletébe még az Uruguay elleni 3–0-val elveszített csoportmérkőzést is be tudta illeszteni, szerinte a Szbornaja szándékosan bukta el a találkozót, hogy nyolcaddöntőben mindenképpen a spanyolokkal játsszon:

„Elgondolkozott már azon, hogy miért távolították el egy nap alatt a spanyolok szövetségi kapitányát? És hogy pont az a Fernando Hierro jött, aki az eredménytől függetlenül a szövetségben maradt? Vajon a spanyol király miért repült Oroszországba? Higgyék el, vannak információk – és mindez idővel ki fog derülni.”

Az egykori szélső szerint a spanyolok meg sem próbáltak focizni, végig passzolgatták a mérkőzést, és hiába alkották világsztárok a csapatot, nem rúghatták fel a megállapodást.

„Az információim konkrét emberektől, futballistáktól vannak, de nem árulom el őket. Azt akarom, hogy ne tőlem jöjjön ki a teljes sztori, hanem maguktól a játékosoktól. Előbb-utóbb bevallják és elmondják.”

Az eredeti írást itt találja.

Battai Sugár bronzérmes a junior világkupán

DEmedia.hu

Szerző
Hasonló cikkek