MegMinden
2022-12-26

Jennifer Aniston

(femina.hu)

Ducibb volt fiatalon, mint most.

Jennifer Aniston amikor megkapta Rachel szerepét a Jóbarátokban, ügynöke rávette, hogy fogyjon le 13 kilót.

A színésznő az Allure magazin decemberi számában vallotta be, mielőtt híressé vált volna, tényleg kerekebb volt, el is árulta, mi okozta a vesztét.

Jennifer Aniston fiatalon duci volt

Miután elvégezte középiskolai tanulmányait a New York-i LaGuardia High School of Music & Art and Performing Arts intézményben, az Upper West Side-on található Jackson Hole étkezdében pincérkedett, majd a Lincoln Center pláza egyik fagyizójában kapott állást.

- Ha csináltam egy shake-et, és maradt egy kis maradék, akkor én azt megettem. Miért kellett volna pocsékolni? Hát kerekebb is voltam - vallotta be, miközben a szemöldökét is felhúzta.

1989 nyarán költözött Los Angelesbe, hogy megvalósítsa álmait, és színésznő legyen belőle. Eleinte döcögősen indult a karrierje, úgy érezte, talán sosem fog befutni, ám az 1994-es év gyökeresen megváltoztatta az életét, amikor megkapta a Jóbarátok egyik főszerepét. Mielőtt elindultak volna a forgatások, ügynöke tanácsára dobott le 13 kilót, bár már akkor is gyönyörű volt, a kamera kövérít elve miatt muszáj volt egy fogyókúrát beiktatnia.

 

 

Az eredeti írást itt találja.

Vilmos Sándor

DEmedia.hu

Szerző
Hasonló cikkek