MegMinden
2022-12-22

Boris Becker

(szeretlekmagyarorszag.hu)

Megzsaroltak, meg akartak erőszakolni és halálosan megfenyegettek a börtönben.

A teniszcsillag múlt héten szabadult 8 hónapos börtönbüntetése után.

Boris Becker nem sokkal szabadulása után interjút adott a börtönben töltött hónapjairól – számol be a SAT1 német televíziócsatorna alapján a Sportal, a Blikk sportrovata.

Az egykori teniszcsillagot 2022 áprilisában ítélték 30 hónapnyi börtönbüntetésre, de végül 8 hónap után szabadulhatott. Az ítélet szerint szándékosan akadályozta adósságkötelezettségeinek behajtását, ezzel pedig megsértette a brit csődeljárási törvényt.

Történeteiből kiderült, hogy már börtönbüntetése elején megzsarolta egyik rabtársa, aki a pénzét akarta megszerezni. A helyzetet súlyosbította, hogy az illető egy 25 évre lecsukott többszörös gyilkos volt.

Ennél is kínosabb helyzetbe került a Huntercombe börtönben, ahol a nyolc hónap nagy részét töltötte.

Itt egyik rabtársa meg akarta erőszakolni, és azzal is fenyegetőzött, hogy meg fogja ölni.

Saját bevallása szerint remegett a félelemtől, szerencséje csak az volt, hogy sokan tudták róla, hogy kicsoda, és meg tudták védeni a fenyegetőzésektől.

„A börtönben egy senki voltam” – fogalmazott a hatszoros Grand Slam-győztes teniszező. Ennek alátámasztására azt is elmesélte, hogy rabként soha nem nevén szólították, csak A2923EV kódnéven.

Boris Becker múlt héten szabadult, aminek feltétele az volt, hogy rögtön Németországba repült, és 10 évig nem is látogathat az Egyesült Királyságba – annak ellenére, hogy fia brit állampolgár.

 

Az eredeti írást itt találja.

Átigazolás

Jótékonysági koncertet is ad Mága Zoltán hegedűművész újévkor

DEmedia.hu

Szerző
Hasonló cikkek